Followers

Sunday, December 02, 2012

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ CAP D'AGDE!






«Αν αγαπάς το Cap d'Agde, δείξε μου το μουνί σου και εγώ θα σου δείξω το καυλί μου!» το σύνθημά μας

Ξεκίνησα να μεταφράζω τις σεξουαλικές αναζητήσεις ενός άλλου ζευγαριού από τη Βρετανία, του
Dan και της Mandy, που παραθέρισαν δυο εβδομάδες στην «πρωτεύουσα της ακολασίας» το Σεπτέμβριο 2007 και δημοσίευσαν τις εντυπώσεις του σε 20 κεφάλαια, 189 πυκνογραμμένες σελίδες, σε πιο κατανοητή γλώσσα, με λιγότερους ιδιωματισμούς και άφθονο, ατελείωτο γαμήσι.

Η
Mandy zει έντονα τη «δεύτερη σεξουαλική επανάσταση» και δηλώνει στο σύζυγό της ότι μπορεί να τη γαμήσει οπουδήποτε, με όποιο τρόπο θέλει, χωρίς την  άδειά της!. Είμαστε εδώ για γαμήσι, όργια και ό,τι προκύψει στην πορεία! Ο σύζυγός της είναι λίγο επιφυλακτικός στην αρχή. Σε αντίθεση με την Αγγλίδα που είχε προηγούμενη εμπειρία, το ζευγάρι ήταν παρθένο. Επέστρεψαν σκληραγωγημένοι και εθισμένοι στην ανταλλαγή συντρόφων.  Ο γάμος τους σώθηκε. Η «πρωτεύουσα  της ακολασίας» κράτησε ενωμένους δυο ανθρώπους.

Η
Mandy θέλει να γαμηθεί στο εστιατόριο, όπου δειπνούν, ερεθίζει τον άνδρα της και επιμένει να πηδηχτεί σε μέρος που δεν επιτρέπεται, Η σωτηρία έρχεται από τη σερβιτόρα που πηγαίνει το λογαριασμό. Ίσως ήταν η μόνη που πήρε είδηση τι γινόταν κάτω από το τραπέζι. Η γυναίκα παραπονέθηκε γιατί δεν τη γάμησε ο άνδρας της εκεί!

Πάνε στην υπεραγορά, κατεβάζει την κυλότα της, πιάνει ένα αγγούρι, καθαρίζει την άκρη του και το τρίβει στο μουνί της! Ξεχνάει να πλύνει το πρόσωπό της και κυκλοφορεί με τα χύσια. Δεν είναι η μόνη. Οι άλλες Αγγλίδες αδιαφορούν για τα σχόλια των παραθεριστών. Tο λερωμένο πρόσωπο είναι ένδειξη υγιούς σεξουαλικής συμπεριφοράς! Γαμιούνται συνέχεια και ξεκουράζονται λίγο. Η προηγούμενη κυρία είχε κοιμηθεί μόλις 3 ώρες στο πρώτο 48ωρο παραμονής της στο κέντρο!

Αυτά βλέπουν οι υπερσυντηρητικοί και «φονταμελιστές» παραθεριστές, διαμαρτύρονται στις αρχές, αλλά κανείς δεν θέλει να πάρει δραστικά μέτρα. Δεν γίνονται επώνυμες καταγγελίες στην αστυνομία, γιατί φοβούνται αντίποινα. Όσοι προσπάθησαν στο παρελθόν να βάλουν τάξη, βρήκαν απέναντί τους τα οργανωμένα συμφέροντα. Το γαμήσι φέρνει χρήμα, εκατομμύρια ευρώ εισρέουν κάθε χρόνο στο
Cap dAgde. Δημιουργούνται και διατηρούνται δεκάδες θέσεις εργασίας. Τέλος, η αφρόκρεμα των ηδονιστών και οι ωραιότερες, κατά γενική ομολογία, γυναίκες της Ευρώπης συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στη «σεξουαλικη σοσιαλδημοκρατία». Ποιος μού λέει ότι μετά τη λήξη της υπηρεσίας τους οι αστυνομικοί, οι ναυαγοσώστες και οι άλλοι εργαζόμενοι δεν πηγαίνουν στην «παραλία των ζευγαριών».

Ο Γάλλος συγγραφέας και ποιητής Michel Houellebecq στο μυθιστόρημά του «Atomised», με έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία, δίνει μια γλαφυρή εικόνα του Cap d' Agde. O ανικανοποίητος ήρωάς του Bruno κάνει με τη φίλη του Christiane, φανατική οπαδό της ανταλλαγής συντρόφων, σύντομες σεξοδιακοπές και περιγράφει λεπτομερώς τις εντυπώσεις του από την παραλία των ζευγαριών. Το μυθιστόρημα έκανε τρελές πωλήσεις τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, το 1998 και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. O Ηouellebecq αναφέρεται στη «σεξουαλική σοσιαλδημοκρατία» για πρώτη φορά. Όλο το βιβλίο είναι γεμάτο από σεξ, σκληρό σεξ, των πρωταγωνιστών στο Παρίσι, την Άγδη και αλλού.

Το 2008, το μεγαλύτερο κέντρο διασκέδασης ηδονιστών «
Le Glamour»,γνωστό για τα πάρτι αφρού που πέφτει από ένα κανονάκι σε σχήμα καυλιού, διοργάνωσε εκδήλωση για την προβολή του στην κεντρική παραλία με νεαρές κοπέλες ντυμένες στα λευκά ως σύγχρονες Εστιάδες και άλλους να ακολουθούν την άμαξα με προκλητικά μπλουζάκια που έγραφαν «Δοκίμασέ με!» παρουσία της αστυνομίας!

Στην παραλία ζευγαριών συμβαίνουν πράγματα και θάματα.  Παντρεμένες γυναίκες πέφτουν σε άλλες γυναίκες με την ανοχή των ανδρών τους, δίνουν λεσβιακές παραστάσεις, φιλούν και τρίβουν τις ρώγες τους, αυνανίζονται αμοιβαία προς τέρψη του φιλοθέαμονος κοινού που δεν ξέρει που να στρέψει το βλέμμα του. Οι άνδρες είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των γυναικών τους. Τι άλλο μπορούν να κάνουν. Μετρούν τους θεατές! Μικρός αριθμός σημαίνει αποτυχία! Μεγάλος αριθμός, πολλές σειρές επιτυχημένη παράσταση, εύκολη ανεύρεση νέων ζευγαριών.

Στη θάλασσα πηδιούνται, κάνουν στοματικό έρωτα, σπρώχνονται, δαχτυλώνονται, τρίβονται μεταξύ τους. Οι άνδρες φορούν το καυλοδακτύλιο για να διατηρούν τη στύση, διαφορετικά δεν προλαβαίνουν να ικανοποιούν τις καυλωμένες γυναίκες κάθε ηλικίας. Ο μόνος που μένει ατάραχος είναι ο παγωτατζής! Ίσως σκέπτεται ότι κάποιες θα αγοράσουν παγωτό κρέμα ή σοκολάτα, θα αλείψουν τη/τον σύντροφό τους και  θα τους φάνε!

Μια Αγγλίδα φίλη του ζευγαριού, με έντονα σημάδια από χύσια στο πρόσωπό της, τους καλεί στο μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι-όργιο στο διαμέρισμά της. Είναι μόνη, τη ρωτούν που είναι ο άνδρας της. Πιο κάτω τον γλείφουν δυο γυναίκες! Ίσως χρειάζεται να πάω να δω τη εξέλιξη.  Το μάτι πάνω απ' όλα! Αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Στην παραλία των ζευγαριών ένα νεαρό ζευγάρι Γάλλων διαπληκτίζεται δυνατά.  Η γυναίκα εκφράζει την επιθυμία της να τη χύσουν στο πρόσωπο πολλοί άνδρες. Ο σύζυγος την παροτρύνει να πάνε στους αμμόλοφους για τα περαιτέρω. Τρέχουν πρώτα αυτοί,  ακολουθούν 50-60 ηδονοβλεψίες άνδρες και από πίσω κάμποσα ζευγάρια! Τους εντοπίζουν σε ένα άνοιγμα. Η γυναίκα έχει ανοίξει το στόμα της και ρουφάει το καυλί του άνδρα της. Οι ηδονοβλεψίες στέκονται σε απόσταση, περιμένοντας το σήμα. Ο άνδρας καλεί έναν προς έναν τους κοντινούς ηδονοβλεψίες που τελειώνουν στο στόμα της κοπέλας. Γίνεται μια διακοπή για ανασύνταξη δυνάμεων. Η γυναίκα σπρώχνει τα χύσια στα βυζιά και την κοιλιά της. 20 άνδρες τελείωσαν συνολικά στη γυναίκα. Ο άνδρας της βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες!  Η
Mandy ρωτάει τον Dan αν θέλει να πάει κι εκείνος. Αυτός απαντά ότι κρατάει το σπέρμα του για το βράδυ. Η γυναίκα του εμφανώς συγκινημένη τον σφίγγει στην αγκαλιά της.

Όταν ολοκληρωθεί το ομαδικό χύσιμο, η γυναίκα τρέχει στη θάλασσα να πλυθεί. Κάτασπρη από την κορυφή ώς τα νύχια παραπατάει. Από πίσω ακολουθούν  αυτοί που έμειναν με το καυλί στο χέρι! Ούτε στη θάλασσα δεν βρίσκεις ησυχία!

Άλλη γυναίκα πάλι στο ίδιο κεφάλαιο δείχνει το αποτριχωμένο μουνί της στους περαστικούς στο κέντρο του χωριού που την ακουμπούν κσι την επευφημούν! Εκδηλώσεις λατρείας στη νέα θεότητα, το μουνί.

Στο κατάστημα ερωτικών ρούχων και βοηθημάτων υπάρχουν αλλά δεν χρησιμοποιούνται δοκιμαστήρια. Απλά δεν χρειάζονται. Οι γυναίκες δοκιμάζουν τα σέξι ρούχα παρουσία όλων. Υπάρχουν βραδινά σύνολα που αφήνουν ακάλυπτα τον πισινό και το στήθος. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι αγγίζουν τα σημεία που τους ελκύουν χωρίς να κατεβάζουν σλιπάκια και φούστες. Άλλες πάλι σκύβουν να δουν τα σανδάλια τους, τελευταίας μόδας, αλλά στην πραγματικότητα το κάνουν για να δείξουν το μουνί τους! Ένδειξη επιδειξιομανίας.

Μια κοπέλα στην υπεραγορά ακουμπάει τα βυζιά της δίπλα στα ροδάκινα!  Τυπικά πρέπει να είσαι γυμνός σε όλους τους χώρους του κέντρου (τράπεζα, ταχυδρομείο, καταστήματα), μόνο στους κλειστούς χώρους εστίασης ντύνεσαι για λόγους υγιεινής.

Η παρακάτω σκηνή εξελίσσεται στο ταχυδρομείο: κάποιος βαριεστημένος από τις απαιτήσεις της γυναίκας του, όλο γαμήσι του ζητάει από το πρωί ως το βράδυ (!), θέλει να τη στείλει πίοω με το ταχυδρομείο δεμάτων. Της βάζει γραμματόσημα στον πισινό και η υπάλληλος σφραγίζει! Η γυναίκα είναι έτοιμη για αποστολή! Κρίμα τα γραμματόσημα! Η γυναίκα κλαίει, φωνάζει «μη με στείλεις πίσω, ποιος θα με γαμάει!» Ο άνδρας μετανιώνει και εκείνη του φιλάει το καυλί. Η υπάλληλος κοιτάζει αποσβολωμένη!

Γι αυτό επιμένω παιχνίδι στην παραλία, μακριά από τους αμμόλοφους. Σκεφτείτε να περικυκλωθείτε από ερεθισμένους ηδονιστές και καυλωμένα ζευγάρια.  Εκεί που παρακολουθείς τους  άλλους να γαμιούνται, βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα. Κινδυνεύεις να σε γαμήσουν χωρίς να το πάρεις είδηση! Θυμηθείτε την Αγγλίδα, όση ώρα έβλεπε το γαμήσι, ένα αδέσποτο καυλί βρέθηκε στην παλάμη της!

Στους αμμόλοφους εμφανίζονται και γυναίκες με περιλαίμιο σκύλου. Οι άνδρες τους τις χρησιμοποιούν σαν οικιακά ζώα. Η μια γλείφει τον πισινό της άλλης!

Οι φετινές ανταποκρίσεις των γαλλικών εντύπων για τα όργια ήταν αποκαλυπτικές και ταυτόχρονα σοκαριστικές. Το αναγνωστικό κοινό όμως διψάει για σεξ. Η γνωστή ηδονίστρια και επιδειξιομανής Naomi που διατηρεί δικό της ιστότοπο έστειλε φωτογραφία με τοι περιλαίμιο του σκύλου.

Όταν πρωτοπήγα στην παραλία, δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχα βέβαια ακούσει, αλλά τα θεωρούσα υπερβολή. Εκεί που σκεπτόμουν τι να κάνω, μια περαστική μού έβαλε χέρι. Με τράβηξε κατά μέρος και με πίπωσε. Ήρθε καινούργιος. Ύστερα χούφτωσα μια άλλη μεγαλύτερης ηλικίας και στο τέλος όλοι βάζαμε χέρι ο ένας στον άλλον.

Πρόσεξα ότι τα ζευγάρια όχι μόνο ήθελαν θεατές, αλλά φρόντιζαν να έχουν ανοικτό οπτικό πεδίο. Οι γυναίκες έπαιζαν τα καυλιά των συντρόφων τους, αλλά παρακολουθούσαν τι γινόταν δίπλα τους. Εκατοντάδες άτομα στριμώχνονταν. Οι αυνανιστές δεν προλάβαιναν να μετακινούνται από το ένα σημείο στο άλλο.

Οι περισσότεροι συμφωνούσαν ότι τους ενδιέφερε μόνο το γαμήσι. Τα υπόλοιπα περίσσευαν. Η ξεκούραση περνούσε σε δεύτερη μοίρα. Οι γυναίκες περιφέρονταν με ψηλοτάκουνες γόβες, αλυσίδες και δακτυλίδια στην κλειτορίδα τους. Άνοιγαν τα πόδια τους και έδειχναν τα αποτριχωμένα μουνιά τους και προκαλούσαν παραλήρημα ενθουσιασμού στον ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό. Αντί για κανονικό πρωινό, έπαιρνες μουνί στο πρόσωπο σε διάφορες εκδοχές. Μια είχε την απαίτηση να της βάζουν κερασάκια μέσα και να τα βγάζουν οι άνδρες με τη γλώσσα τους.

Τώρα, που γράφουμε αυτές τις γραμμές, συνεχίζεται η νυχτερινή διασκέδαση, τα κέντρα δεν κλείνουν το χειμώνα πλην λίγων εξαιρέσεων, ενώ ένα, το «
LΕxtasia». διοργανώνει κάθε Σάββατο βράδυ συγκεντρώσεις για τρίο. Οι προκρατήσεις ξεκίνησαν στις 20 Οκτωβρίου. Κανείς χρειάζεται να έχει μαζί του δυο γυναίκες το λιγότερο, διαφορετικά δεν ακολουθεί τη μόδα!


No comments:

Post a Comment