Followers

Tuesday, September 14, 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Όπως είναι γνωστό, έχουμε υποστηρίξει κατά διαστήματα άτομα του χώρου μας που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ίδρυση συλλόγου γυμνιστών στην Ελλάδα. Δυστυχώς, για τον πολύπαθο χώρο μας, αποδείχθηκαν εντελώς ακατάλληλα για την ανάληψη πρωτοβουλιών. Αντίθετα, λόγω προσωπικών διαφορών, προσπάθησαν να μάς υποβαθμίσουν και να μάς εξουδετερώσουν, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, αγνοώντας  προφανώς την προσφορά μας.

Έτσι, αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε την υποστήριξή μας, χωρίς βέβαια να εμπλακούμε σε παιχνίδια εξουσίας νεόκοπων γυμνιστών. Τονίζουμε για μια φορά ακόμα, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με όσα ανφέρονται σε ιστοσελίδες, χώρους συζήτησης ή αόριστες φήμες  που κυκλοφορούν για ΄μας.

Σε αντίθεση με όλους εκείνους που καταφεύγουν στην ανωνυμία, εμείς έχουμε αναρτήσει τα πλήρη στοιχεία μας στα ιστολόγιά μας και είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ψευδώνυμα, τηλέφωνα που δεν λειτουργούν. και μεγαλεπήβολα σχέδια, γνωριμίες με υπουργούς και μέλη της ΕΕ.

Πάντως συγκεντρώνουμε στοιχεία που μάς αφορούν και θα επανέλθουμε σύντομα.

Ο ελληνικός γυμνισμός πάσχει από την έλλειψη σοβαρής και υπεύθυνης ηγεσίας. Η δημουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη βλάπτει ανεπανόρθωτα το κίνημα και τους ίδιους εκφραστές του.

No comments:

Post a Comment