Followers

Sunday, November 24, 2013

KYKΛΟΣ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ ( ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ)




Reblogged from tastemycream.tumblr.com

Απευθυνόμαστε σε ετερόφυλα ζευγάρια και δισεξουαλικές γυναίκες που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 35-44, 45-54 και 55-64 και που θέλουν να μπουν στον κύκλο μας. Προσφέρουμε εχεμύθεια, διακριτικότητα και άριστο περιβάλλον. Οι συγκεντρώσεις θα γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα,

Αναβιώνουμε την παράδοση των δεκαετιών του 60 και 70, όταν ζευγάρια συμμετείχαν σε ομαδική διασκέδαση σε κλειστούς, ελεγχόμενους χώρους στο εξωτερικό. Αυτή την παράδοση ακολουθούν και οι Ούγγροι γυμνοκράτες-ηδονιστές σήμερα, με τους οποίους διατηρούμε καθημερινή επαφή μέσω
Skype. Eκείνοι με τη σειρά τους πρότειναν τις συγκεντρώσεις σε σπίτια γνωστών «home swinging». Αντίδοτο στην εμπορική εκμετάλλευση που παρατηρείται στις μέρες μας.

Διοργανώνουμε επίσης επταήμερες εκδρομές σε Κέντρα Παραθερισμού Γυμνοκρατών-Ηδονιστών της Γαλλίας και της Ουγγαρίας, σε συνεργασία με την ομάδα του εξωτερικού για όσους αντέχουν και επιθυμούν να δοκιμάσουν έντονες συγκινήσεις σε άριστο περιβάλλον, με τη διακριτικότητα που μας χαρακτηρίζει.

Προηγείται, όπως σε κάθε περίπτωση, η γνωριμία μεταξύ μας.

Δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε αγγελίες σε περιοδικά του χώρου, με αμφίβολα αποτελέσματα, εκτός του παρόντος ιστολόγιου.

Τα ζευγάρια και οι κυρίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον υπό σύσταση κύκλο μας, πορακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον angmimik στον αριθμό 2108131738 καθημερινά 6-9μμ ή, εναλλακτικά να στείλουν μήνυμα συμπληρώνοντας το έντυπο επικοινωνίας που υπάρχει σε όλα τα ιστολόγια γυμνοκρατίας-ηδονισμού στον Blogger (Google), Facebook (προσωπικό μήνυμα) και Tumblr (Αsk Me Anything).

Προσεχής εκδήλωση στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» (Φιλομήλας 6, Εκάλη Αττικής):


Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014:

Κοπή της βασιλόπιτας, με απολογισμό δράσης για το 2013 και σύνδεση με το «
Club Paradise» της Βουδαπέστης και τη συνεργάτιδά μας Cassandra Hollander μέσω Skype.

Δυνατότητα μεταφοράς για τους κατοίκους Δυτικής Ελλάδας. Επίσης διαμονή σε καταλύματα της ευρύτερης περιοχής.

Έχουμε εξασφαλίσει χώρο για τις συναντήσεις μας στην Αθήνα. Λεπτομερής ενημέρωση στην εκδήλωση της 18ης Ιανουαρίου 2014.

No comments:

Post a Comment