Followers

Sunday, October 18, 2015

OI ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ!

Με αφορμή πρόσφατο περιστατικό σε μικρή πόλη της πολιτείας Όρεγκον της Αμερικής οι αρχές της οποίας απαίτησαν από ιδιοκτήτη σαδομαζοχιστικής λέσχης να διακόψει τη λειτουργία της κατόπιν καταγγελίας γείτονα, τίθεται σε αμφισβήτηση το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των κατ' οίκον συναντήσεων οπαδών των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Ο γείτονας ενοχλήθηκε απο την παρουσία μεγάλου αριθμού οχημάτων έξω από τη συγκεκριμένη λέσχη και έκρινε σκόπιμο να απευθυνθεί στις αρχές. Δεν αποκλείεται να παρακολουθούσε τα ζευγάρια που πήγαιναν στο χώρο. Το μυαλό του πήρε ανάποδες στροφές: ομαδικό σεξ, ανταλλαγή συντρόφων, μαστίγια, αφέντρες και άλλες άνομες πράξεις. Η δημοτική αρχή έσπευσε να ανταποκριθεί με την επιβολή περιοριστικών μέτρων λειτουργίας της λέσχης.

Ο σκοταδισμός εξελίσσεται σε μάστιγα της εποχής. Γυναίκες με μαστίγια, υποτακτικοί άνδρες, αμυδρός φωτισμός, εξάπτουν τη φαντασία των σεξουαλικά στερημένων που βλέπουν υπονόμευση των παραδοσιακών αρχών της αμερικανικής οικογένειας. Η διαρροή μελών του ιστότοπου "Ashley Madison" έφερε στην επιφάνεια δεκάδες σοβαροφανείς και όχι μόνο πολίτες που ζουν διπλή ζωή και ειδικεύονται στη σύναψη εξωσυζυγικών σχέσεων! Λόγω της σοβαρότητας του θέματος τη διερεύνηση έχει αναλάβει το FBI.

Οι συνειδητοποιημένοι swingers μοιράζονται την επιλογή τους με άλλα ζευγάρια στον ίδιο χώρο και στο ίδιο κρεβάτι - αν τους χωράει φυσικά- συναινετικά, έχοντας θέσει τα όριά τους. Τουλάχιστο απολαμβάνουν και μοιράζονται το πάθος τους ανοικτά!

Καλή συνέχεια και προσοχή στους περίεργους. Οι κυρίες, όταν προσέρχονται σε σπιτικές συναντήσεις, να είναι ευπρεπώς ντυμένες και να φορούν εσώρουχο!

No comments:

Post a Comment