Followers

Monday, July 11, 2011

ILONA, SERIES 1-5



Tίτλος: ILONA, series 1-5
Είδος: Ντοκιμαντέρ, έγχρωμο
Γλώσσα: Γερμανικά
Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Μορφή:
DVD, PAL
Τοποθεσία:
Salzburg (A)
Παραγωγός:
Nip-Activity.com
Zώνη: 2
Αριθ. δίσκων: 1
Έτος παραγωγής
DVD : Φεβρουάριος 2010
Διάρκεια: 0:42:40
Τιμή διάθεσης: € 23.55 (περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής με συστημένο ταχυδρομείο)
Αριθ. εισαγωγής: 2011004
Ημερομηνία εισαγωγής: 11 Ιουλίου 2011


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ DVD

Η 33χρονη Ελβετίδα
Ilona γδύνεται σε μια γωνία κοντά στο κέντρο του Ζάλτσμουργκ, της πασίγνωστης αυστριακής πόλης, γενέτειρας του μουσουργού W. A. Μοzart, και αρχίζει τον περίπατό της ανάμεσα στους αδιάφορους, με κάποιες εξαιρέσεις, περαστικούς, σε πέντε ενότητες που καλύπτουν όλα σχεδόν τα αξιοθέατα της πόλης.

Σε αντίθεση με την Ιταλίδα
Lola που φωτογραφήθηκε, μίλησε, και χαιρέτησε τους περαστικούς στο Innsbruck, η ψηλή, αεράτη και εντυπωσιακή Ilona δεν μιλάει σε κανέναν παρά μόνο στην παραγωγή, ούτε σταματάει σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά περπατάει ξυπόλητη, κρατώντας στα χέρια της το μικροσκοπικό ρούχο της. Όπως όλες σχεδόν οι κοπέλες-συνεργάτιδες του ιστότοπου, έχει κάνει αποτρίχωση και διαθέτει αξιοσημείωτες αναλογίες.

Η λήψη γίνεται με φορητή, υπερσύγχρονη κάμερα από συνεργάτη της
NIP-Activity.com, που δεν εμφανίζεται καθόλου στην κάμερα. Δίνει σύντομες οδηγίες στα Γερμανικά στην Ilona. H εικόνα είναι σταθερή και το τελικό αποτέλεσμα της εγγραφής (εικόνας και ήχου) αξίζει τον κόπο. Μερικές λήψεις δεν είναι τόσο ευδιάκριτες, γιατί έχουν τραβηχτεί από μακριά, με αποτέλεσμα η Ilona να εξαφανίζεται κυριολεκτικά μέσα στην εικόνα. Προφανώς ο παραγωγός δίνει έμφαση στην εμφάνιση μιας γυμνής κοπέλας μέσα στο σύνολο.

Η παραγωγή φροντίζει οι γυμνές εμφανίσεις των 40 και πλέον μοντέλων της, ηλικίας  18-33 ετών, να γίνονται σε πολυσύχναστους δρόμους μεγάλων γερμανικών και αυστριακών πόλεων τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να καταγράφονται οι αντιδράσεις του κοινού, που είναι και το ζητούμενο. Συγχρόνως  όμως επιλέγει γραφικές τοποθεσίες και ωραίες διαδρομές, σε εξωτερικούς χώρους, δημόσια μνημεία, κρήνες, πάρκα, ποτάμια, λίμνες, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ο.κ. που «δένουν» απόλυτα με τις γυμνές εμφανίσεις των κοριτσιών και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των θεατών. Με λίγα λόγια το γυμνό στην υπηρεσία του τουρισμού!

Δυστυχώς για την παραγωγή και τους φίλους των γυμνών εμφανίσεων, η  
Ilona δεν αυτοσυστήνεται στους θεατές. Είναι ίσως το μόνο μειονέκτημα της κατ’ άλλα αξιόλογης παραγωγής.

Η
Ilona είναι το δεύτερο από τα 9 DVD που έχουν επιλεγεί για το 2011. Θα ακολουθήσουν η Jenny (1-4) στη Βιένη (44min.), η Νadine A. (1-4) στην Ερφούρτη (57min.), η Michelle (1-7)  στο Ιngelheim am Rhine (59min.), η Yatima (1-4) στη Δρέσδη (49min.). η Janka (1-5) στη Βιένη (52min.), η Damjana (1-5) στο Μπράουνσβάιχ (45min.) και η Leila, η αγαπημένη του ιστολογίου αυτού, στον Άγιο Φραγκίσκο (Η.Π.Α.), παραγωγής του αμερικανικού ιστότοπου nude in San Francisco. Oι υπόλοιπες είναι παραγωγές του γερμανικού ιστότοπου nip-activity.com.

Με άριστα το 10 ο
gymnismosgreece.blogspot.com δίνει 9 στην παρουσίαση των γυμνών εμφανίσεων σε δημόσιους χώρους της Γερμανίας και Αυστρίας. Ο ιστότοπος θα έπαιρνε 10, αν δεν υπήρχαν τα γνωστά μικρά αλλά σημαντικά προβλήμστα εικόνας και ήχου.


No comments:

Post a Comment