Followers

Saturday, August 13, 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (3)

Δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα και λαμβάνουμε μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αναγνώστες που ζητούν πληροφορίες για τον υπό σύσταση Σύλλογο Ελλήνων Γυμνιστών-Φυσιολατρών  «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ».


Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι ο σύλλογος θα ολοκληρώσει τη διαδικασία αναγνώρισής του μόνο αν διαπιστωθεί ειλικρινές ενδιαφέρον και βρεθούν τα κατάλληλα στελέχη για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή.


Σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσθέσουμε έναν ακόμη σύλλογο-σφραγίδα στους εκατοντάδες που υπάρχουν καταχωρισμένοι στa πρωτοδικείa.


Επιθυμούμε ο Σύλλογος να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στα μέλη του, λαμβάνοντας υπόψη το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία. Η συνεχής ύφεση σε όλους τους τομείς έχει πλήξει διαχρονικά και τις ηλικιακές ομάδες (25-34 και 35-44)  που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν  δυναμικά στην προώθηση του γυμνισμού,


Ο γυμνισμός απαιτεί διακριτικότητα απ΄ όλους μας. Πολλοί συγχέουν το γυμνισμό με την αναζήτηση ερωτικών  συντρόφων. Άλλοι αποβλέπουν στην ικανοποίηση προσωπικών επιθυμιών (βλέπε αντίστοιχες αναρτήσεις).



Υπό το πρίσμα, λοιπόν, των νέων εξελίξεων, εξετάζουμε σοβαρά τη δυνατότητα του υπό σύσταση συλλόγου να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες στα μέλη του, με την εξασφάλιση κατά κύριο λόγο ιδιόκτητου χώρου κατασκήνωσης στην Αττική, ή την ενοικίαση/υπενοικίαση οργανωμένου κάμπινγκ  πάντοτε κοντά στην Αθήνα με προσιτές τιμές για όλους.

Ο γυμνισμός διεθνώς βρίσκεται σε ύφεση, γιατί δεν μπόρεσε να προσαρμοσθεί στις απαιτήσεις της εποχής. Η ηεσία τόσο της Διεθνούς Γυμνιστικής Ομοσπονδίας όσο και των εθνικών ομοσπονδιών παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από μακριά. Αδυνατούσαν να επέμβουν όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα τα σημερινά αποτελέσματα. Σήμερα, γυμνιστές με τη στενή έννοια του όρου δεν υπάρχιουν. Αντίθετα, η πλειονότητα των παραθεριστών που προτιμούν τις ελεύθερες ακτές θεωρούν εαυτούς περισταστιακούς γυμνούς κολυμβητές, που γδύνονται στις ακτές αυτές, αλλά φέρνουν μαζί τους για κάθε ενδεχόμενο το μαγιό. Μετά την απομάκρυνση από την ακτή επιστρέφουν
«ντυμένοι» στην κοινωνία. Επιζητούν το τέλειο μάυρισμα ή λίγες ώρες χαλάρωσης, χωρίς τις ενοχλητικές, αντιαισθητικές λευκές λωρίδες,,,

Πάντως, η τελική απόφαση για τη σύσταση του Συλλόγου θα λήφθεί μέσα στους επόμενους πέντε μήνες και θα ανακοινωθεί από το ιστολόγιό μας.

No comments:

Post a Comment