Followers

Thursday, September 01, 2011

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΣΗΜΟΥ INF/FNI ΓΙΑ ΤΟ 2012

Παρακαλούνται οι κάτοχοι δελτίου μέλους της Διεθνούς Γυμνιστικής Ομoσπονδίας (INF/FNI) να σπεύσουν να προμηθευθούν το ένσημο για το 2012. Η διάθεσή του αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου. Προηγούνται τα παλαιά μέλη.

Το ένσημο αυτό επικολλάται στο υπάρχον δελτίο μέλους δίπλα στο αντίστοιχο του 2010 και ισχύει από 1.1.- 31.12.2012.

Η τιμή διάθεσης παραμένει η ίδια με το 2011, δηλαδή 50.00€ για ατομικό δελτίο μέλους και 65.00
για οικογενειακό (2 ενήλικεςι + παιδιά μέχρι 14 ετών). Οι τιμές καθορίζονται από τη Διεθνή Γυμνιστική Ομοσπονδία (INF/FNI).

Οι τιμές αυτές ισχύουν επίσης και για όσους επιθυμούν να εκδώσουν νέο δελτίο μέλους, για το οποίο χρειάζονται δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες διαστάσεων 35x40mm και τα παρακάτω στοιχεία όπως αναγράφονται στην τελευταία σελίδα του νέου διαβατηρίου με λατινική γραφή: ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης και διεύθυνση κατοικίας. Απαραίτητο επίσης ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιβεβαίωση.

Η έκδοση νέου δελτίου μέλους γίνεται μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των δικαιολογητικών και του αντίστοιχου ποσού, που αποστέλλονται με συστημένη επιστολή στον κ. Άγγελο Μιμηκόπουλο,Τ.Θ. 52 591, 145 04 ΔΡΟΣΙΑ. Με την αποστολή του δελτίου μέλους ή του ενσήμου εκδίδεται σχετική απόδειξη είσπραξης.

Κέντρα παραθερισμού γυμνιστών στην Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Η.Π.Α., Καναδά, Κροατία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Σλοβενία και Σουηδία – τα ονόματα των ΚΠΓ θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2012 - χορηγούν έκπτωση (5-20%) στα μέλη της INF/FNI, ενώ συνιστάται στους διευθυντές των δύο ελληνικών ΚΠΓ να παρέχουν ανάλογη έκπτωση και στους Έλληνες κατόχους εγκύρου δελτίου μέλους.

Περιορισμένος αριθμός αντιτύπων του τελευταίου επίσημου γυμνιστικού εγχειριδίου έκδοσης 2009 διατίθεται στην τιμή των 30.00€. Η τιμή περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής με συστημένη επιστολή.

Δεχόμαστε επίσης παραγγελίες για βιβλία, περιοδικά και ταινίες που παρουσιάζονται κατά διαστήματα από τα ιστολόγιά μας, σε καλές τιμές με μικρή μόνο επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

No comments:

Post a Comment