Followers

Wednesday, May 16, 2012

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ (11)

Η Βιβλιοθήκη Γυμνισμού θα παραμείνει κλειστή για τους επισκέπτες από 1 Ιουνίου έως 1 Oκτωβρίου 2012 λόγω νέας ταξινόμησης, ταξιθέτησης και παρουσίασης του υλικού της στο καθιστικό του πρώτου ορόφου που φιλοξενείται.  Οι αλλαγές αυτές συμβαδίζουν με τα διεθνή πρότυπα.

Η αποθήκευση των 272+ τίτλων περιοδικών, με αλφαβητική σειρά και αύξοντα αριθμό κουτιού αποθήκευσης, γίνεται σε ομοιόμορφα πλαστικά κουτιά, κατάλληλα για τα έντυπα και λειτουργικά για τους χρήστες. Με τα σημερινά δεδομένα υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν 181 πλαστικά κουτιά αποθήκευσης, ίσως και περισσότερα. Μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιηθεί 88 κουτιά. Το κόστος κάθε κουτιού είναι €1,99.

Κατά το διαστημα αυτό, η ενημέρωση των 14 ιστολογίων μας συνεχίζεται κανονικά με την εισαγωγή τρεχόντων και παλαιών τευχών εντύπων. Υπενθυμίζουμε ότι όλες ανεξαιρέτως οι αναρτήσεις μας αναδημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο www.NudistStop.com από το 2009.

Το ειδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού (120 τίτλοι), που ειδικεύεται στη λογοκρισία, την πορνογραφία και τη σεξουαλική επανάσταση, μεταφέρεται στο χώρο του καθιστικού και καταλαμβάνει τo τέταρτο και πέμπτο ράφι του επίπλου Α δίπλα στο μικρό γραφείο επισκεπτών.

Οι βιντεοταινίες, CD και DVD συγκεντρώνονται σταδιακά σε άλλο μικρό έπιπλο στο χώρο της διεύθυνσης, ενώ το τμήμα διεκπεραίωσης βρίσκεται στην κουζίνα.

Το αρχείο τύπου (18 ντοσιέ και κουτιά) μεταφέρεται επίσης στο χώρο του καθιστικού, στο έπιπλο Α (πρώτο ράφι) δίπλα στο γραφείο επισκεπτών.

Μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών θα γίνει η τελική φωτογράφιση του χώρου και θα επανέλθει το ισχύον ωράριο λειτουργίας. Επίσης, θα αναρτηθεί στο ελληνικό ιστολόγιο ο αλφαβητικός πίνακας ταξιθέτησης των εντύπων (Α - Ζ) με τον αντίστοιχο αριθμό στο πάνω δεξί μέρος της ετικέτας του κουτιού αποθήκευσης, καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού. Παράδειγμα ταξιθέτησης: αριθ. κουτιού 60 H&E Quarterlies (GB), No. 38-60 (23 τεύχη)

No comments:

Post a Comment