Followers

Sunday, May 27, 2012

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ (12)


Είμαστε υποχρεωμένοι, λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων, με αποκορύφωμα την αισθητή διολίσθηση του ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου και της βρετανικής στερλίνας, να αναπροσαρμόσουμε το πρόγραμμα παραγγελιών της Βιβλιοθήκης για το δεύτερο εξάμηνο του 2012 και να ματαιώσουμε ορισμένες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που είχαμε ανακοινώσει στον τέταρτο ετήσιο απολογισμό του 2011.

Με γνώμονα, λοιπόν, την καλύτερη εξυπηρέτηση των απανταχού μελετητών των Αρχείων Γυμνισμού, όπως ονομάζονται τα ιστολόγιά μας, μετατρέπουμε σταδιακά τα Αρχεία Γυμνισμού σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να μην απαιτείται πλέον η παρουσία του ενδιαφερόμενου στο χώρο μας.

Με αυτόν τον τρόπο συμπιέζεται το κόστος λειτουργίας των Αρχείων Γυμνισμού, που τώρα καλύπτεται αποκλειστικά από το διευθυντή τους Άγγελο Μιμηκόπουλο, και συγχρόνως αποφεύγονται δαπανηρές μετακινήσεις των ενδιαφερόμενων, ιδιαίτερα όσων διαμένουν στην περιφέρεια.

Οι αναγνώστες των ιστολογίων μας μπορούν να παραγγείλουν τα άρθρα που τους ενδιαφέρουν με τους παρακάτω τρόπους:
α) σε μορφή pdf (διαβίβαση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)
β) σε μορφή φωτοαντιγράφων (αποστολή με παραδοσιακό ταχυδρομείο (περιλαμβάνονται τέλη πρώτης προτεραιότητας εσωτερικού και εξωτερικού βάρους 20γρ.)

Έχουμε καθορίσει ενιαία τιμή χρέωσης και για τις δυο περιπτώσεις  €5,00. Το ποσό αυτό  καλύπτει τη διαδικασία εύρεσης, εκτέλεσης, συσκευασίας (αν απαιτείται) και αποστολής της παραγγελίας. Πρόσθετες υπηρεσίες, όπως θερμοκόλληση και βιβλιοδεσία πλαστικού ή μεταλλικού σπιράλ, χρεώνονται σε τιμή κόστους.
Η αξία κάθε παραγγελίας προκαταβάλλεται.
Συνδρομές και παραγγελίες βιβλίων, περιοδικών και ταινιών δεν εκτελούνται πλέον.

No comments:

Post a Comment