Sunday, October 16, 2016

To swinging στην εκπομπή annita.gr (Ε TV, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, 17.00)

Από τον Ηρακλή Α. Σίμο

Το πρώτο θέμα στη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν το φαινόμενο "swinging" που κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία και προκαλεί δονήσεις ηδονής σε εκατοντάδες ζευγάρια!


Με αφορμή, λοιπόν, την επικείμενη συνάντηση 75 ζευγαριών από διαφορετικές χώρες την εβδομάδα 43 (17-23/10) σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κρήτη που διοργανώνει το γνωστό ολλανδικών συμφερόντων πρακτορείο SDC για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, η Αννίτα Πάνια με τη δημοσιογραφική ομάδα της τόλμησε να κάνει την υπέρβαση.
Η υπεύθυνη του θέματος αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, λίγο-πολύ γνωστές, όπως είδαν το φως της δημοσιότητας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Για τη συνάντηση αυτή θα αναφερθώ μόλις αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της ιστορίας.


Μετά το σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα υπήρξε δεκάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με κυρία που θα συμμετάσχει στη συνάντηση. Η κυρία αυτή ήταν αρκετά διαβασμένη, απέφυγε λεκτικά ατοπήματα και η συνομιλία κύλησε ομαλά χωρίς απρόοπτα, με εξαίρεση τον άνδρα δημοσιογράφο της ομάδας, που εξέφρασε την αντίθεσή του στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, όπως και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης!


Η Γεωργία, 36 χρονών, έγγαμη, χωρίς παιδιά, συμμετέχει στον χώρο εδώ και τρία χρόνια με παρουσία  σε 30 συναντήσεις ζευγαριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε ανοικτή σχέση με τον σύζυγό της για πέντε χρόνια και άλλα πέντε παντρεμένη, μυήθηκε από εκείνον μέσω ενός τρίο με κοινή γνωστή τους. Εδώ, η Πάνια εξήγησε ότι το τριαδικό σχήμα  δεν είναι swinging!


Η Γεωργία υπογράμμισε ότι, αν είχε παιδιά, δεν θα αποτολμούσε την υπέρβαση. Δεν έγιναν αναφορές σε μαγαζιά του χώρου ή/και σε ιστοσελίδες ερωτικών γνωριμιών, αν και φωτογραφήθηκε μια.


Στις συναντήσεις ζευγαριών συμμετέχουν όλες οι ηλικιακές ομάδες 25-60 και ορισμένοι μπαλαντέρ (=ασυνόδευτοι άνδρες) και μονοκερίνες (ασυνόδευτες γυναίκες) για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Η Αννίτα Πάνια νόμισε ότι θα γίνουν δεκτοί και μπαλαντέρ στη συνάντηση της Κρήτης.


Η Γεωργία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συναισθηματικής εμπλοκής με τον έναν ή και τους δύο παίκτες, όταν δεν τεθούν όρια. Ο σύζυγός της διατηρεί το γενικό πρόσταγμα, αλλά μπορεί να μην παίξει αν δεν την ελκύει ο σύντροφος της άλλης. Απόλυτα κατανοητό.


Η συμμετοχή γτου ζευγαριού στη συνάντηση της Κρήτης θα κοστίσει 4.000 ευρώ για εξαήμερη διαμονή με ημιδιατροφή με θεματικές βραδιές.


Αυτά συγκράτησα από την πραγματικά ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική τοποθέτηση μιας Ελληνίδας swinger, γιατί ταυτόχρονα πληκτρολογούσα τις διορθώσεις στις τρεις βιβλιογραφίες που ετοιμάζω για την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, τον πολυερωτισμό και τις εναλλακτικές μορφές σεξουαλικής συμπεριφοράς στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Μου άρεσε που χρησιμοποίησαν τη λέξη "ΤΑΣΗ" και όχι "ΜΟΔΑ". Πέρα από τις όποιες διαφωνίες μου στη στοχοποίηση συγκεκριμένων πόλεων και περιοχών - για την Ελλάδα αναφέρομαι - απόλαυσα τη συζήτηση, που δεν ανέμενα από εκπομπή της Αννίτας Πάνια!


Υ.Σ. Από τον Δεκέμβριο 2015 έχω δεχθεί επανειλημμένες κρούσεις από την άλλη εκπομπή της Πάνια - parole (Ε TV, Τετάρτη, 23.00) - να εμφανισθώ στο στούντιο ή να συστήσω ζευγάρια swingers. Γενικά, δέχομαι εκπροσώπους του Τύπου στη "Βιβλιοθήκη Ηδονισμού" (ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ), αφού όμως ενημερωθώ για το περιεχόμενο των εκπομπών.                                                                                                           

No comments:

Post a Comment