Followers

Sunday, July 31, 2016

S CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (19/02 - 17/06/2016): ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ!


43 ημέρες μετά την τελευταία ανακοίνωση του Γιώργου Δωρόθεου, ενός εκ των διαχειριστών του δεύτερου swing bar στη συμπρωτεύουσα, στο facebook, καλά κρατεί η συζήτηση για τους λόγους που απέτυχε το εγχείρημα.

Το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης με τους 790.824 κατοίκους (απογραφή 2011) και η κατακερματισμένη κοινότητα swingers που όφειλαν να στηρίξουν το συγκεκριμένο μαγαζί με την τακτική παρουσία τους, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν ανοικτό.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί οι τεκμηριωμενες απόψεις και των τεσσάρων εμπλεκομένων στη λειτουργία του, του ιδιοκτήτη του χώρου, Μίμη, και των τριών διαδοχικών διαχειριστών, Νίκου, Γιάννη και Γιώργου, δύο από τους οποίους καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

Τι πραγματικά συνέβη μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ήταν κίνηση αντιπερισπασμού προς αυτά του λεκανοπεδίου ή ανεπιτυχές εγχείρημα εύκολου πλουτισμού σε βάρος ζευγαριών swingers;

Η πρώτη ουσιαστικά ανακοίνωση λειτουργίας του χώρου έγινε στις 15 Φεβρουαρίου 2016 στο χρονολόγιο της Marge Simpsone, σύμφωνα με την οποία το μαγαζί θα άνοιγε στις 19 του μήνα.

Κατά το διάστημα 15-27 Φεβρουαρίου 2016 ήμουν μέλος μυστικής ομάδας Θεσσαλονικέων swingers, όταν επίσημα πλεόν ανακοινώθηκε η λειτουργία του swing bar στα μέλη και ζητήθηκε να μην κοινοποιηθούν λεπτομέρειες σε τρίτους!

Από πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Συνάδελφος που επισκέπτεται τακτικά την πόλη, με ενημέρωσε ότι το μαγαζί θα λειτουργούσε σε τριώροφο οίκημα στην περιοχή Λαδάδικα, αγαπημένο προορισμό της νεολαίας και όχι μόνο. Μάλιστα συζητούσαν να ανοίξουν πλαινή είσοδο, ώστε τα ζευγάρια να μη δίνουν στόχο!

Έκτοτε η ενημέρωση γινόταν με το σταγονόμετρο. Όλοι τηρούσαν στάση αναμονής και απέφευγαν δηλώσεις που δυναμίτιζαν το κλίμα.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η πρώτη ανάρτηση στη σελίδα έγινε στις 2 Απριλίου, έναν μήνα μετά τη δημοσίευση του λογότυπου. Προς τι η μυστικοπάθεια ενός ολόκληρου μήνα. Στο διάστημα αυτό διαφοροποιήθηκε ένας απο τους διαχειριστές και αποχώρησε. Επίσης δεν ανέβηκαν κριτικές στη σελίδα, άξιο απορίας ότι δεν βρέθηκε ένα ζευγάρι να γράψει τις εντυπώσεις του.

Παράλληλα, κυκλοφορούσαν διαδόσεις ότι επίκειται το άνοιγμα δύο ακόμη παρεμφερών μαγαζιών. Ποιοι είχαν επιδοθεί στην υπονόμευση του μαγαζιού παραμένει μυστήριο.

Ήταν πλέον σαφές ότι το μαγαζί μετρούσε μέρες. Δεν τηρήθηκαν οι αρχικές υποσχέσεις για χρήση και των τριών ορόφων, οπότε αναγκαστικά το υπόγειο κρίθηκε ως ακατάλληλος χώρος για τις ανάγκες των ζευγαριών. Μπαρ και playroom σε ένα επιεικώς ανθυγιεινό υπογειο.

Ο ιδιοκτήτης ενδιαφερόταν μόνο για το ενοίκιο, η ουσιαστική εκμετάλλευση του χώρου είχε περάσει στα χέρια τρίτου ατόμου, για το οποίο εκ των υστέρων ανέκυψε θέμα κακοδιαχειρισης.

Οι θεματικές βραδιές, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν στη σελίδα τους στο facebook, περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, και "Καλλιστεία του Κώλου" στις 17/4 και "Υποβρύχιο πάρτι" στις 23/4.


Στις 17/4 ο Αλέξανδρος Βαλσαμίδης του ιστότοπου bangladeshnews.gr πήρε συνέντευξη από τον διαχειριστή, η οποία μάλλον ωραιοποιούσε την κατάσταση. [http://www.alexiptoto.com/τρυπώσαμε-στο-πρώτο-club-για-swin…]

Στα επίσημα εγκαίνια του μαγαζιού, σύμφωνα με τη μαρτυρία της Marge Simpsone (17/6), παραβρέθηκαν 50+ ζευγάρια!

Το μαγαζί ήταν ανοικτό κάθε Σάββατο, 22.30 - 06.00. Πόσα ζευγάρια τελικά το τίμησαν αυτό το διάστημα είναι άγνωστο. Γιατί δεν ασχολήθηκαν οι ιστότοποι bourdela.com και ierodoules.com; Πώς τους διέφυγε;

Με βάση, λοιπόν, τα όσα δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα στο Facebook και στο χρονολόγιο χρηστών, συμπεραίνω ότι το εγχείρημα ήταν καταδικασμένο σε αποτυχία από την πρώτη στιγμή. Οι ευθύνες καταμερίζονται σε όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίοι ανέχθηκαν καταστάσεις.

Το δεύτερο ισχυρό πλήγμα στον χώρο μετά την εξαπάτηση ημεδαπών και αλλοδαπών swingers που κλήθηκαν να προκαταβάλουν το ποσό των 1.050€ για ανύπαρκτες υπηρεσίες σε διαδικτυακό  γραφείο ταξιδιών στη Ρόδο.

No comments:

Post a Comment