Followers

Saturday, May 08, 2010

H BΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ... Η ΚΡΙΣΗ

Η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Τεκμηρίωσης Γυμνισμού δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από την πρωτοφανή οικονομική κρίση των τελευταίων μηνών. Η συνεχής διολίσθηση του ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου καθιστά σχεδόν αδύνατη την εκτέλεση των προγραμματισμένων παραγγελιών για το πρώτο εξάμηνο του 2010.

Βέβαια, διατηρούμε επαφή με τους προμηθευτές του εξωτερικού και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις δημοπρασίες στο eBay, αλλά θεωρούμε υπερβολικές τις τιμές των γυμνιστικών εντύπων, ιδιαίτερα των αμερικανικών, που κατά διαστήματα, εμφανίζονται στο διαδικτυακό αυτόν τόπο. Οι πωλητές, ιδιώτες και συλλέκτες, έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου.

Πιστεύουμε, ότι με την ομαλοποίηση της αγοράς, τη βελτίωση της ισοτιμίας του ευρώ έναντι του δολαρίου, θα επανέλθουμε δριμύτεροι στην ολοκλήρωση των παραγγελιών που εκκρεμούν. Προς το παρόν δημοσιεύουμε έντυπα που βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη και ετοιμάζουμε τα αντίστοιχα ευρετήρια περιεχομένων τους.

Ο προσωρινός απολογισμός των δραστηριοτήτων μας θα αναρτησθεί, ως συνήθως, στις 30 Ιουνίου 2010 και ο τελικός στις 31 Δεκεμβρίου 2010.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους τους επισκέπτες για τις υποδείξεις και τα σχόλιά τους.
angmimik

No comments:

Post a Comment