Followers

Friday, February 04, 2011

ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ: RANDEE BETH FRIED (1963-2011)


Στις 16 Ιανουαρίου 2011 απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών  στο σπίτι της στο Miami από προχωρημένη οστεοπόρωση η Randee Beth Fried, ιδρυτικό μέλος της South Florida Free Beaches Association από το 1980.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στις 6 Φεβρουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι κοντά στον πύργο 15 των ναυαγοσωστών. Όλοι οι φίλοι της θα συγκεντρωθούν εκεί για να την τιμήσουν.

Η Randee, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια, αγαπούσε την παραλία, τους ανθρώπους και βοηθούσε στη διατήρηση και προβολή της επίσημης ακτής γυμνιστών του Miami, Haulover Beach.

Τα ενδιαφέροντά της περιλάμβαναν την παραλία, τη μουσική του Jackson Browne και τα βιβλία. Διατηρούσε εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με βιβλία επιστημονικής φαντασίας, με ιδιαίτερη προτίμηση στα έργα των  συγγραφέων  Robert A. Henlein (1907-88) και Frank Herbert (1920-86). Mάλιστα συμφωνούσε με την παρατήρηση ενός ήρωα του Henlein "δεν μπορείς να εμπιστευθείς έναν πολιτισμό στον οποίο δεν βλέπεις γυμνούς ανθρώπους στην παραλία".

Δεν είχαμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε από κοντά, να της σφίξουμε το χέρι και να την ευχαριστήσουμε για την προσφορά της στο κίνημα. Άλλωστε και εμείς προερχόμαστε από το κίνημα των "ακτών γυμνιστών" και έχουμε γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους στα 39 χρόνια που ασχολούμαστε με το κίνημα.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή συλληπήριά μας στους οικείους της και τα μέλη της SFFB. Noερά θα βρισκόμαστε στην τελετή της 6 Φεβρουαρίου.

No comments:

Post a Comment