Followers

Sunday, October 23, 2011

8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 - 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στις 8 Οκτωβρίου 2011 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ιστολογίου μας, που έφερε, όπως διαπιστώσαμε, την πραγματική αλλαγή στο χώρο της υπεύθυνης και έγκαιρης πληροφόρησης των οπαδών και φίλων του κινήματος.

Αν και βασικά ασχολούμαστε με την παρουσίαση γυμνιστικών εντύπων κάθε μορφής από το πλούσιο αρχειακό υλικό της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Τεκμηρίωσης Γυμνισμού, δημοσιεύουμε κατά διαστήματα άρθρα και σχόλια που επιλέγονται από το διαδίκτυο και τους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους, πάντοτε με την πηγή προέλευσης.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα και την αποδοχή των 14 ιστολογίων μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχουμε αποκτήσει φανατικούς φίλους που μάς επισκέπτονται καθημερινά, ενώ άλλοι συμμετέχουν ενεργά με την αποστολή σχολίων και ειδήσεων. Μάς ικανοποιεί ιδιαίτερα, ότι άλλοι διαδικτυακοί τόποι και ιστολόγια έχουν υιοθετήσει τον τρόπο παρουσίασης των εντύπων μας. Κάτι είναι κι αυτό!
Η Βιβλιοθήκη Γυμνισμού βρίσκεται στη διάθεση του κοινού. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση οι φίλοι μπορούν να επισκέπτονται το χώρο μας και να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στο κίνημα. Ακόμη να εντρυφούν στις παλιές εκδόσεις και να μεταφέρονται νοερά στα δύσκολα αλλά ευχάριστα χρόνια του κινήματος.

Βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης. Παρακολουθούμε τις δημοπρασίες στο e-Bay και συμμετέχουμε στην αγορά περιοδικών και βιβλίων μέσω αντιπροσώπου μας, με έδρα τον Καναδά. Δίνουμε έμφαση στη δεκαετία του ’60 που υπήρξε καθοριστική για την εξάπλωση και αποδοχή του γυμνισμού σε παγκόσμια κλίμακα, χωρίς όμως να παραβλέπουμε τις άλλες χρονικές περιόδους.

Παράλληλα, διατηρούμε και ένα ιδιαίτερο τμήμα που ασχολείται με την παρουσίαση της σεξουαλικής επανάστασης, της λογοκρισίας και της πορνογραφίας. Οι εκδόσεις, κατά βάση αγγλόφωνες, είναι επιλεγμένες και καλύπτουν την περίοδο 1955-2011.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Άγγελος Μιμηκόπουλος
Διευθυντής / Ιδρυτής

No comments:

Post a Comment