Followers

Monday, October 17, 2011

WANDERLUST (2011)

Η Jennifer Aniston (Linda) σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί… Μαζί με τον Paul Ruud (George), τη Malin Akerman (Eva) και 41 άλλους ηθοποιούς, πρωταγωνιστεί στην κωμωδία Wanderlust που η πρώτη προβολή της στις Η.Π.Α. είναι προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου 2012. Η ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Πολωνία στις 21 Οκτωβρίου 2011, στη συνέχεια στην Πορτογαλία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.



Η σκηνοθεσία είναι του
David Wain και το σενάριο του Ken Marinο. Ένα νεαρό έγγαμο ζευγάρι χάνει το σπίτι του και τις ανέσεις της Νέας Υόρκης, για να ζήσει σε κοινόβιο στην αμερικανική περιφέρεια.  Η κατάληξη της περιπλάνησης είναι κέντρο  γυμνιστών στην Georgia, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο γνωστός ηθοποιός Alan Alda, από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά M.A.S.H.που είχε προβληθεί και στην Ελλάδα.



Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη και σε δύο πόλεις της πολιτείας Georgia, την Clarkesville και τη Lawrenceville.

H
Α
niston στα 41 χρόνια της εμφανίζεται γυμνόστηθη, δοκιμάζει μαριχουάνα και απολαμβάνει τον ανέμελο τρόπο ζωής των hippies

Η ταινία έχει λάβει πιστοποιητικό προβολής R από την αρμόδια επιτροπή λόγω των γυμνών σκηνών, της γλώσσας και του θέματός της. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική μορφή της στις χώρες που θα προβληθεί, ιδιαίτερα στη συντηρητική Αμερική. 
Οι λογοκριτές καραδοκούν... Yπομονή μέχρι το Φεβρουάριο.



Εκατοντάδες θαυμαστές της περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν τη νέα εμφάνισή της, που σίγουρα θα είναι σταθμός στη σταδιοδρομία της.

No comments:

Post a Comment