Followers

Tuesday, February 05, 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ»

O χρήστης, επισκέπτης ή μέλος, επιλέγει την κατηγορία και την υποκατηγορία που επιθυμεί να «ανεβάσει» την ανάρτησή (post) του και στη συνέχεια ανοίγει νέο πεδίο εγγραφής.


Γράφει το κείμενο χρησιμοποιώντας μια από τις γραμματοσειρές του συστήματος, κατά προτίμηση  τις παραδοσιακές και πιο διαδεδομένες, Arial ή Times Roman, 18 ή 24 στιγμών, και προσθέτει τον τίτλο με κεφαλαία. Δεν συμπληρώνει το πεδίο «ετικέτες» (
tags). Mε την προεπισκόπηση ελέγχει την ανάρτησή του για τυχόν λάθη ή διορθώσεις και στη συνέχεια δίνει την εντολή για «ανέβασμα». Η ανάρτηση εμφανίζεται δεξιά πάνω στο σχετικό πίνακα με το όνομα χρήστη και την ώρα «ανεβάσματος».

Εφόσον επιθυμεί να επισυνάψει φωτογραφικό ή άλλο υλικό, το πεδίο εγγραφής διαθέτει την σχετική εντολή. Υπάρχει όμως περιορισμός ως προς το μέγεθος του αρχείου.


Με απόφαση της ομάδας διαχείρισης, οι δυο συντονιστές,
angmimik και Cassandra, αναρτούν τις συνεργασίες τους στην αρχική ιστοσελίδα, στην οποία επίσης δημοσιεύονται χρηστικές οδηγίες για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο ιστότοπος και ιδιαίτερα το forum θα αποκτήσουν την οριστική μορφή τους. Τόσο ο διαχειριστής όσο και οι συντονιστές εργάζονται πυρετωδώς για την επίλυση τεχνικών και άλλων προβλημάτων που παρατηρούνται.

No comments:

Post a Comment