Followers

Wednesday, May 11, 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ SWINGING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (1 IOYΛIOY 2o16 – 31 MAΡTIOY 2017)

Η «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού», διαπιστώνοντας την ανεπαρκή ενημέρωση της κοινής γνώμης για το καλύτερο ερωτικό παιχνίδι του κόσμου, ετοιμαζέιι ερωτηματολόγιο για ζευγάρια που δραστηριοποιούνται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων.

Στόχος της είναι η συμπλήρωση τουλάχσιτον 200 ανώνυμων ερωτηματολογίων από ενιδιαφερόμενους - το δείγμα θεωρείται αντιπροσωπευτικό με βάση τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία του 2016, ώστε να καταγραφούν οι τάσεις της κοινότητας. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας αυτής θα αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού επεξεργαστούν, το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Εφόσον η διαδικασία υποβολής ολοκληρωθεί μέσα στο ανωτέρω χρονικό διάστημα, τόσο οι ενδιαφερόμενοι φορείς όσο και τα ΜΜΕ θα έχουν στη διάθεσή τους αξιόπιστα στοιχεία για τις τάσεις και την πορεία του swinging στον ελληνικό χώρο.

Προσωρινά ευρήματα από τις συνεντεύξεις ζευγαριών προς ένταξη στον ιστότοπο «Έλληνες Ηδονιστές» την περίοδο 17 Φεβρουαρίου 2014 – 31 Μαρτίου 2016 εμφανίζουν τις τάσεις και την αποδοχή του swinging σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Το ερωτηματολόγιο έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα με ερωτήσεις γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος που δεν εμπίπτουν σε προσωπικά δεδομένα. Επιχειρείται για πρώτη φορά στα χρονικά η αξιόπιστη καταγραφή του φαινομένου «swinging» από ανθρώπους του χώρου.

No comments:

Post a Comment