Followers

Wednesday, November 25, 2009

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2009

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, θα προβούμε στον απολογισμό της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Τεκμηρίωσης Γυμνισμού για το 2009 μέσα στο Δεκέμβριο.
H προσφορά μας, με την ιδιότητα του αντιπροσώπου της Διεθνούς Γυμνιστικής Ομοσπονδίας (INF/FNI) από το 1996, δεν περιορίζεται μόνο στη συλλογή αρχειακού υλικού κάθε μορφής για τον ελληνικό και διεθνή γυμνισμό, αλλά κυρίως απευθύνεται στους πολλούς, ανέντακτους γυμνιστές που δεν εκπροσωπούνται από τις υπάρχουσες ομάδες και δεν έχουν χώρο έκφρασης.
Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τις ομάδες Αθηνών, Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, μέσα από τα ιστολόγιά μας, χωρίς όμως ανταπόκριση. Οι ομάδες αυτές ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την ίδρυση συλλόγου γυμνιστών που θα κληθεί να βάλει τάξη στη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.
Δεχθήκαμε προσβλητικά σχόλια για το έργο μας από ανώνυμους χρήστες, αλλά δεν καταφύγαμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης Μάιο 2009, τα αποτελέσματα της οποίας ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί.
Μετά απ' αυτή τη διαπίστωση, αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε πλέον με τους όψιμους «νεογυμνιστές» και να επικεντρωθούμε στην εκλαΐκευση του κινήματος στην Ελλάδα, μέσα από τη Βιβλιοθήκη Γυμνισμού.
Θα επανέλθουμε σύντομα…

Άγγελος Μιμηκόπουλος


No comments:

Post a Comment