Followers

Tuesday, December 24, 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1213241

1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ (FORUM) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» [http://libertinism.gr]

O χρήστης συμπληρώνει την αίτηση εγγραφής με τα εξής στοιχεία:
α. όνομα χρήστη
β. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
γ. φύλο
δ. ηλικιακή ομάδα (18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64, 65+)
ε. χώρα προέλευσης
στ. αποδοχή των όρων χρήσης (αναφέρονται στην αρχική ιστοσελίδα)
ζ. ενδιαφέροντα

Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική, διαφορετικά η αίτηση εγγραφής δεν γίνεται δεκτή.

Τα μέλη του forum έχουν δωρεάν πρόσβαση στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» και μειωμένες τιμές στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

2. ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Η «οικογένεια», δηλαδή ο κλειστός κύκλος μελών που συμμετέχουν στις  μηνιαίες συγκεντρώσεις, αποτελείται από επιλεγμένα μέλη της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας, που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 35+.
Τα μέλη της «οικογένειας» επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, κατόπιν προσωπικής επαφής. Κατ’ εξαίρεση δεκτά γίνονται και μέλη από τους όμορους νομούς Βοιωτίας, Κορινθίας και Εύβοιας.

Η «οικογένεια» διοργανώνει μηνιαίες συναντήσεις σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους. Τα μέλη ενημερώνονται έγκαιρα με προσωπικό μήνυμα.

Στην «οικογένεια» συμμετέχουν ετερόφυλα ζευγάρια που ασπάζονται τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, δισεξουαλικές γυναίκες και ομόφυλα ζευγάρια.

Οι αρχές της «οικογένειας» είναι: διακριτικότητα, εχεμύθεια και καθαριότητα.

Η «οικογένεια» αναμένεται να δημιουργηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014 και ο αριθμός των μελών της δεν θα υπερβεί, σε καμια περίπτωση, τα 20.

No comments:

Post a Comment