Followers

Sunday, July 31, 2016

ΡΩΤΗΣΑΜΕ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΜΕ 100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΤΙ ΕΙΝΑΙ SWINGING»; - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ« ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»; ΚΑΤΑ ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!


Από τις 15 Νοεμβρίου 2015, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του ανακατασκευασμένου και αναβαθμισμένου ιστότοπου «Έλληνες Ηδονιστές» <libertinism.gr>, δεχθήκαμε επισκέψεις ενδιαφερόμενων ζευγαριών και περιφερόμενων ανδρών (baladeur) στην Εκάλη κάθε ηλικιακής ομάδας.

Πρόθεσή μας ήταν η γνωριμία με ώριμα σεξουαλικά άτομα που είχαν κάνει την υπέρβαση στη ζωή τους.

Από τις απαντήσεις που λάβαμε, διαπιστώσαμε ότι ο όρος «swinging» είναι εντελώς άγνωστος στην ελληνική κοινότητα. Το καλύτερο ερωτικό παιχνίδι στον κόσμο εξισώνεται με την «παρτούζα», την αμφιφυλοφιλία και άλλες τάσεις που δεν παρατηρούνται διεθνώς.


Το swinging είναι πρόσχημα για τη σύναψη εξωσυζυγικών σχέσεων και τη διαιώνιση του κυριάρχου αρσενικού επιβήτορα. Συνεχώς ακούγαμε «τα κάνουμε όλα, τα δεχόμαστε όλα», «η σύντροφός μου είναι έμπειρη», «είμαστε τόσα χρόνια στον χώρο, αλλά δεν συχνάζουμε σε μαγαζιά» και άλλα τέτοια.


Συνήθως οι απολογισμοί πεπραγμένων γίνονται στο τέλος της χρονιάς ή –σπανιότερα- στο τέλος του εξαμήνου. Δεν θα αποτελέσουμε εξαίρεση, απλά με την ευκαιρία της «ΑTHENA EROTICART» στο Φάληρικό Δέλτα, θέτουμε στα μέλη μας την ίδια ερώτηση μήπως λάβουμε ικανοποιητική απάντηση.


Ένας από τους λόγους που η κοινότητα των Ελλήνων swingers περιβάλλεται από μύθους και ανασφάλειες είναι η έλλειψη παιδείας και η ανωριμότητα που χαρακτηρίζει τα περισσότερα ζευγάρια. Οι σύζυγοι χρησιμοποιούν τις συζύγους ως μέσο πρόσβασης στον χώρο, εκείνες «συναινούν», προκειμένου να επιτηρούν τους συζύγους! Κοντολογίς, δεν υφίσταται ουσιαστική ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά παιχνίδι εντυπώσεων. «Πήγα με την τάδε» «πήδηξα τον δείνα», «εκπλήρωσα τη φαντασίωσή μου», «αισθάνθηκα ότι είμαι ποθητή ακόμη»…


Όλα αυτά προβληματίζουν τους συνειδητοποιημένους παίκτες για το μέλλον του χώρου. Εμείς, οι θεωρητικοί, μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να επαναφέρουμε το swinging στον σωστό δρόμο. Σίγουρα ναι, διαθέτουμε άριστες σχέσεις με τα ΜΜΕ και έχουμε αποδείξει με την αρθρογραφία μας ότι κατέχουμε το θέμα


Προχωρούμε, λοιπόν, με προσεκτικά βήματα στην προσέλκυση νέων, αξιόλογων ζευγαριών, με επίγνωση των δυσκολιών του εγχειρήματος, ώστε να βρεθούμε πάλι στην κορυφή του ηδονιστικού βουνού, από την οποία απομακρυνθήκαμε προσωρινά λόγω… ανταγωνισμού!

No comments:

Post a Comment