Followers

Monday, July 11, 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ


Το Σάββατο, 8 Ιουλίου,  συναντήθηκα με ζευγάρι Ελλήνων, μόνιμων κατοίκων εξωτερικού, σε καφετέρια της Κηφισιάς, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με πρωτοβουλία τους.

Γενικά, είμαι επιφυλακτικός σε τηλεφωνήματα αγνώστων που θέλουν να με συναντήσουν. Όμως στην περίπτωση αυτή από περιέργεια και μόνο συμφώνησα να τους δω και να ακούσω την πρότασή τους.

Το ζευγάρι αυτό, 50 χρονών ο σύζυγος και 45 η σύζυγος, ευπρεπείς, ελκυστικοί, ιδιαίτερα η κυρία, είναι swingers δεύτερης γενιάς, όπως μου δήλωσαν, με ενεργή παρουσία στα δρώμενα του χώρου, τόσο στην τοπική λέσχη όσο και στο διεθνές στερέωμα. Επισκέπτονται τακτικά την Ελλάδα για τις επαγγελματικές υποθέσεις του, αλλά ταυτόχρονα παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις εδώ.


Μάλιστα, επισήμαναν χαρακτηριστικά, ότι είχαν συμμετάσχει στο τέταρτο φεστιβάλ swingers στην Ουαλία στις αρχές Ιουλίου. Εκεί, πραγματικά εξεπλάγην όταν το ανέφεραν, τους μίλησαν για εμένα και τους παρότρυναν να με συναντήσουν!

Αφού, λοιπόν, χαιρετηθήκαμε, εκείνοι ήταν πλήρως ενημερωμένοι για τις δραστηριότητές μου, εγώ βεβαίως τους έβλεπα για πρώτη φορά, μιλήσαμε για το ελληνικό swinging και τις προοπτικές του.

- Κύριε Μιμηκόπουλε, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια πρόταση που ελπίζουμε να υλοποιηθεί σύντομα, δηλαδή τη δημιουργία  διαδικτυακής πύλης για swingers, σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο απ' όσες λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα.

- Είμαστε μέλη γνωστού ελληνικού ιστότοπου ερωτικών γνωριμιών, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Για μας που η κοινωνικότητα είναι το Α και το Ω, τα μέλη του επιδίδονται σε ανούσια κοινωνικά σχόλια - βλέπε κουτσομπολιό- και υπερτονίζουν την αξία γυμνών φωτογραφιών συντρόφων τους στον λογαριασμό τους.
Όσες φορές επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με ζευγάρια της αρεσκείας μας, απαιτούσαν να δουν τη σύζυγό μου γυμνή, ενώ απέφευγαν να εμφανίσουν τη δική τους. Καταλάβαμε ότι αρκετά ζευγάρια δεν ήταν "ζευγάρια", αλλά μόνοι άνδρες.

- Οι ιστοσελίδες για swingers πρέπει να προάγουν το swinging, όπως γίνεται στο εξωτερικό, και να μην περιορίζονται απλά στην αναπαραγωγή γυμνών φωτό απλά για οφθαλμόλουτρο αρσενικών και θηλυκών...
Αφήστε ότι με όσους καταφέραμε τελικά να συναντηθούμε δεν είχαν καμία σχέση με τις αρχικές φωτογραφίες. Δηλαδή χρησιμοποιούσαν παλιές της συζύγου στα νιάτα της.

-Εγω πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

-Σε αυτό το διερευνητικό στάδιο, βρισκόμαστε στη συλλογή στοιχείων, μόνο στην επιμέλεια κειμένων. Γράφετε σωστά και διαθέτετε τις γνώσεις.

-Οπως καταλαβαίνετε, μόνο γενικές πληροφορίες είμαστε σε θέση να σας δώσουμε, μην επιμένετε για όνομα και άλλα τεχνικά ζητήματα.
Εμείς το βλέπουμε ως επένδυση - ναι, καλά ακούτε, ως επένδυση υψηλού κινδύνου στο μέλλον του ελληνικού swinging. Γνωρίζουμε ότι πολλά ζευγάρια σε όλη τη χώρα, με περιορισμένα οικονομικά μέσα παραμένουν ανενεργά λόγω έλλειψης ανταποδοτικού ιστότοπου. Δηλαδή για εμάς, η ιστοσελίδα θα είναι το μέσο και όχι ο αυτοσκοπός. Τα μέλη εγγράφονται κατόπιν προσωπικής συνέντευξης και απολαμβάνουν συγκεκριμένα προνόμια.

- Πότε ελπίζετε ότι θα είναι έτοιμη;

-Μέσα στον Οκτώβριο, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά. Επαναλαμβάνω δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά θέμα ουσίας. Μελετάμε τους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς ιστότοπους και προσαρμάζουμε τις υπηρεσίες στα ελληνικά δεδομένα. Ξέρετε, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν γνήσια swing clubs στα οποία να γίνεται ταυτόχρονα γνωριμία και ερωτικό παιχνίδι

.
-Είπατε για πιστοποίηση μελών. Πώς θα επιτευχθεί;

-Μόνο με προσωπική επαφή και συνέντευξη σε χώρο που θα ορίσουμε εμείς. Όποιο ζευγάρι θέλει να ενταχθεί πρέπει να εμφανιστεί. Απορρίπτουμε την ιδέα της κάμερας, γιατί οιοσδήποτε, άνδρας ή γυναίκα, εξαπατά τον διαχειριστή με ανύπαρκτα πρόσωπα. Δεν λέμε ότι είναι εύκολο, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις!

- Το swinging είναι τρόπος ζωής στο εξωτερικό, όχι απλά μια ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων. Γελώντας η σύζυγός του διηγήθηκε ένα συμβάν. Είχαμε συναντηθεί με ζευγάρι της ηλικίας μας. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι η σύζυγος ακολουθούσε τον άνδρα της απρόθυμα, ενώ εκείνος με ορεγόταν...

Παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις, ανταλλάξαμε κινητά. Η πρότασή τους θα ταράξει την ηρεμία καΙ θα φέρει την πολυπόθητη άνοιξη στον χώρο. Μου ήρθε στο μυαλό η γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα Kasidie, η οποία συνδυάζει ενημέρωση, γνωριμία και συμμετοχή σε συναντήσεις.

Επέστρεψα στην Εκάλη ανακουφισμένος και ευδιάθετος. Είχα καιρό να συναντήσω σοβαρό ζευγάρι με κατασταλαγμένες απόψεις για το swinging, χωρίς η συζήτηση να επικεντρώνεται αυστηρά στον σεξουαλικό τομέα.

No comments:

Post a Comment