Followers

Thursday, July 14, 2016

700 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο σεξουαλικό πάρτi της Ευρώπης



[H αρχική δημοσίευση του άρθρου αυτού στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» δεν εντοπίστηκε μέσα από την αναζήτηση στην Google. O συντάκτης μετέφρασε ανταπόκριση βρετανικού ηλεκτρονικού μέσου, χωρίς όμως να «συμβουλευθεί» την επίσημη ιστοσελίδα των διοργανωτών. Το άρθρο αναδημοσιεύεται από τη σελίδα «Πύλη Ελλήνων Swingers» στο Facebook με μικρές ορθογραφικές παρεμβάσεις]


Eρωτικά «τρίγωνα», σεξουαλικά όργια σε αυτοσχέδιες σάουνες και πάλη γυμνών γυναικών, αλλά και αντρών, σε πισινες με ζελέ και αφρό, είναι ορισμένα μόνο από τα όσα διαδραματίστηκαν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ανταλλαγής Συντρόφων στο χωριό Τρέλεκ της Ουαλίας.
Με τις συμμετοχές να φτάνουν φέτος σε επίπεδα-ρεκόρ, οι περίπου 700 swingers, όπως ονομάζονται τα ζευγάρια που υιοθετούν αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο ερωτικής ζωής, άφησαν την καθημερινότητα τους για να επιδοθούν σε σαδομαζοχιστικές τεχνικές και... συνωστισμένες συνευρέσεις για τρεις ημέρες.
Η τοποθεσία της τριήμερης γιορτής του εναλλακτικού lifestyle αποτελεί κάθε χρόνο επτασφράγιστο μυστικό και αποκαλύπτεται στους συμμετέχοντες μόλις δύο μέρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Εκ πρώτης όψεως, οι εγκαταστάσεις παραπέμπουν σε... κατασκήνωση, καθώς τα ερωτικά τρίγωνα και οι ανταλλαγές εκτυλίσσονται στις σκηνές που έχουν στηθεί στον πυρήνα.
Στο φεστιβάλ φέτος δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο συνηθίζεται να λαμβάνει χώρα σε απομακρυσμένες και δύσκολα προσβάσιμες φάρμες για να αποφευχθούν τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, η επιτυχία του Swinging Fest βασίζεται, σε τεράστιο βαθμό στο κατά πόσο οι διοργανωτές μπορούν να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα της προσωπικής ζωής των μελών και, φυσικά, τη διατήρηση της ανωνυμίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να συμμετάσχουν οτα δρώμενα του event πρέπει να πληρώσουν και το ανάλογο χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου εξαρτάται από τον αριθμό των ημερών που επιθυμούν να παραμείνουν σαιν ερωτική γιορτή της ανταλλαγής. Ετσι, αν σε περίπτωση που επιθυμούν να πάρουν απλώς μια γεύση από το φεστιβάλ, θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 55 βρετανικών λιρών, ενώ το κόστος για εκείνους που θέλουν πλήρη πρόσβαση καθ' όλη τη διάρκεια του Swinging Fest ανέρχεται στις 180 βρετανικές λίρες.

Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, οι συμμετέχοντες εμφανίζονται να απολαμβάνουν το μπάνιο τους γυμνοί σε αυτοσχέδιες σάουνες, να περιφέρονται στους χώρους της φάρμας με διάφορες στολές, ορισμένες από τις οποίες παραπέμπουν στις παραδοσιακές στολές των Βίκινγκς, των Κελτών, αλλά και των αρχαίων Ελλήνων, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που δεν ξεμυτίζουν από τις σκηνές... ολόκληρο το τριήμερο.


Σε αντίθεση με άλλα ανάλογα events, όπως αυτό του Γκλάστονμπερι, τη μικρή πόλη στο Σόμερσετ της Αγγλίας, στο φεστιβάλ των Ουαλών υπάρχουν σκηνές με θεματικές ενότητες βάσει των σεξουαλικών προτιμήσεων των συμμειεχόντων, όπου το ερωτικό παιχνίδι παίρνει και τον ανάλογο χαρακτήρα. Οι συνευρέσεις με... τρίτους ή και με περισσότερους σε μία μόνο σκηνή είναι μία από τις επιλογές που έχουν οι φίλοι του «εναλλακτικού τρόπου ζωής» - όρος που χρησιμοποιείται συχνά μεταξύ της κοινότητας αυτής, αντί του «ανταλλαγή συντρόφων».

Οσοι έχουν καταφέρει να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς κάθε χρόνο οι αιτήσεις που μπορούν να γίνουν αποδεκτές είναι περιορισμένες, έχουν τη δυνατότητα να φέρουν μαζί τους είτε τη δική τους σκηνή είτε το τροχόσπιτό τους, στο οποίο μπορούν να φιλοξενήσουν και το... δικό τους event! Οσοι πάλι προτιμούν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του κάμπινγκ, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από δωμάτια-σκηνές, με υπέρδιπλα κρεβάτια ξενοδοχείου και κλιματισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, το ζευγάρι θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού η τιμή τους αγγίζει τις 630 βρετανικές λίρες!

Η φετινή γιορτή της ανταλλαγής συντρόφων, συμφωνα με τους διοργανωτές, ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «sold out», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κοινότητα των swingers απένειμε το 2014 και το ευρωπαϊκό βραβείο «Εναλλακτκού Tpoπou Ζωής «SPICE» στο συγκεκριμένο event, αφήνοντας να εννοηθεί το... πόσο εναλλακτικά περνούν το τριήμερο τους οι συμμετέχοντες. «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να προσθέτουμε νέα και εντυπωσιακά πράγματα για τους καλεσμένους μας, προκειμένου να θέλουν να συμμετάσχουν και του χρόνου», αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία.

Δεν υπάρχουν και πολλοί κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα, εκτός από το βασικό: «Το όχι σημαίνει όχι». Οταν, δηλαδή, ένα ζευγάρι ή ένα άτομο δεν ανταποκριθεί ατο ερωτικό κάλεσμα τρίτων, τότε η πρόσκληση στο σεξουαλικό παιχνίδι θα πρέπει να σταματήσει εκεί.

Οι όροι συμμετοχής, από την άλλη, δεν είναι και οι πιο αυστηροί. Τα ζευγάρια χρειάζεται να προσκομίσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή σύμφωνο συμβίωσης, με τα οποία θα αποδεικνύουν ότι πρόκειται για αντρόγυνα, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ταίρι θα πρέπει να είναι μέλη αναγνωρισμένης ιστοσελίδας για swingers. Στην τελευταία περίπτωση, μάλιστα, για τους άντρες «singles» προορίζεται μόνο το 10% των εισιτηρίων του φεστιβάλ.

Ενας από τους «άγραφους κανόνες» της διοργάνωσης είναι και το ότι τα ζευγάρια μπορούν να κυκλοφορούν στους χώρους των swmgfields όπως αυτά επιθυμούν: χωρίς απολύτως κανένα ρούχο, μόνο με τα εσώρουχα ή με την αγαπημένη τους ενδυμασία. Τα μοναδικά μέρη σοα οποία θα αναγκάζονται να εμφανίζονται ντυμένοι είναι περιμετρικά της τοποθεσίας για να μην «τραβούν τα βλέμματα» των ντόπιων, καθώς και στους χώρους εστίασης, προς ένδειξη σεβασμού στους εργαζομένους της κατασκήνωσης.

Αν και συνήθως η τριήμερη εκδήλωση αναστατώνει τους ντόπιους που έχουν «θέα» τη φάρμα των οργίων και διαμαρτύρονται για τη δυνατή μουσική, τους γυμνούς swingers και τα πανό με σύνθημα «το 3 είναι ο μαγικός αριθμός», οι διοργανωτές δεν φαίνεται να πτοούνται, αφού έχουν ως σιόχο να το αναδείξουν στο μεγαλύτερο υπαίθριο φεστιβάλ για «lifestylers» στην Ευρώπη.


[Υπάρχουν σημεία που χρειάζονται διευκρίνιση. Ο συντάκτης αναφέρει για φάρμα, στην πραγματικότητα είναι αγρόκτημα ή χωράφι χωρίς καμια υποδομή.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή μόνο σε πιστοποιημένα μέλη ιστοσελίδων
swingers.
Oι ελεύθεροι άνδρες καλούνται με την συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης να επισυνάψουν συστάσεις ζευγαριών.
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατά πάσα πιθανότητα, τραβήχτηκαν από τους διοργανωτές με τη συγκατάθεση των εικονιζομένων, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν διακρίνονται. Υπάρχει μια ακόμη με μια γυναίκα σε κούνια και δυο άνδρες σε τρίο που δημοσιεύθηκε σε συγκεκριμένο μέσο, η εγκυρότητα της οποίας αμφισβητείται, καθόσο υπήρχε καθολική απαγόρευση λήψης οπτικοακουστικού υλικού].


No comments:

Post a Comment