Followers

Tuesday, December 14, 2010

TO TEΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ

Παρατηρούμε δυστυχώς για 'μας τους παλαιούς που αγωνιστήκαμε για τα ιδεώδη του κινήματος σε δύσκολες εποχές, με τη λογοκρισία, την κοινωνική κατακραυγή και  τους αποκλεισμούς. τον αργό θάνατο του παραδοσιακού γυμνισμού, όπως τον γνωρίζαμε από τις περασμένες δεκαετίες.

Σήμερα, το γυμνό έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι αποδεκτό από την πλειονότητα της κοινής γνώμης και ελκύει κατά γενική ομολογία ευχάριστα τον κόσμο. Γυμνές επιδείξεις μόδας, γυμνές επιθεωρήσεις, γυμνά ημερολόγια, γυμνοί μάγειροι, γυμνός κινηματογράφος και άφθονο γυμνό στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Το γυμνό στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Αντίθετα ο γυμνισμός σαν κίνημα και ιδεολογία βρίσκεται σε διαρκή υποχώρηση σε όλον τον κόσμο. Σύλλογοι κλείνουν ή αλλάζουν ιδιοκτησιακό καθεστώς, παραδοσιακές ακτές καταργούνται και εθνικές ομοσπονδίες υφίστανται τις συνέπειες της μειωμένης εισροής νέων μελών σε αντικατάσταση όσων  αποχωρούν.  Οι νέοι προτιμούν να γδύνονται σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους –βλέπε Ισπανία όπου η γυμνή εμφάνιση δεν αποτελεί αδίκημα  ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη. Διοργανώνονται γυμνές βραδιές σε κινηματογράφους, μπαρ, πισίνες, γυμναστήρια. Ο άνθρωποι γδύνονται παντού και για διαφορετικούς λόγους. Πολυκαταστήματα πωλούν προϊόντα σε πρόθυμους, γυμνούς αγοραστές (περίπτωση ομίλου Tesco) που σπεύδουν να επωφεληθούν από τη μείωση τιμών.

Το ιστολόγιό μας «Γυμνισμός στην Ελλάδα» παρακολουθεί όλες τις τάσεις του γυμνού στη σημερινή κοινωνία .Αναζητούμε μέσα από το διαδίκτυο αντιπροσωπευτικά βίντεοκλιπ και άλλο υλικό που σχετίζεται με το γυμνό. Ορισμένοι καλοθελητές ίσως σπεύσουν να μάς κατηγορήσουν ότι αποβλέπουμε στην κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστολογίου μας. Ενημερώνουμε και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής.

Όπως έχουμε ήδη τονίσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, βρισκόμαστε σε επαφή με τρεις τουλάχιστον ιστότοπους που ασχολούνται με γυμνές εμφανίσεις νεαρών γυναικών στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α.  Οι ιστότοποι αυτοί προσφέρουν υπηρεσίες στα μέλη τους και χρεώνουν ανάλογα. Οι γυναίκες των οποίων οι σωματικές αναλογίες απέχουν πολύ από τις ιδεώδεις, απολαμβάνουν τον περίπατό τους και δέχονται φιλοφρονήσεις από τους περαστικούς.

Για την ιστορία, οι πρωτεργάτες στις γυμνές εμφανίσεις σε δημόσιους χώρους υπήρξαν οι δυτικοί γυμνιστές που έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού στην ανατολική Ευρώπη και να κατακλύσουν την αγορά με εκατοντάδες βιντεοταινίες γυμνών υπάρξεων σε αλμυρές τιμές.

No comments:

Post a Comment