Followers

Wednesday, June 29, 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ…


Παρά τα εμφανή οργανωτικά προβλήματα της «ATHINA EROTICART» έκθεσης στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (15-18 Απριλίου 2016), για τα οποία έχω ήδη αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτησή μου, η απουσία εκπροσώπων της ελληνικής κοινότητας swingers ήταν ηχηρή.
Οι δερματοστίκτες, οι σαδομαζοχιστές και άλλες ομάδες είχαν τα δικά τους περίπτερα, προβάλλοντας τις δραστηριότητές τους. Οι swingers ανύπαρκτοι. Με εξαίρεση το αξιόλογο περίπτερο του γνωστού «2+2 Club» στον ημιώροφο του γηπέδου Tae Kwon Do, τίποτε άλλο.

 
Ένα κοινό περίπτερο ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των τάσεων του ελληνικού swinging με ενημερωτικά φυλλάδια και κατατοπιστικούς πίνακες σίγουρα θα βοηθούσε στην προσέλκυση νέων ζευγαριών στον χώρο. Ως προς το κόστος ενοικίασης του περιπτέρου και των λοιπών λειτουργικών εξόδων τεσσάρων ημερών θα μοιραζόταν εξίσου.
Οι «Έλληνες Ηδονιστές» είχαν προσκληθεί από τον ιδιοκτήτη του «2+2 Club» να συμμετάσχουν στο περίπτερο. Όμως δεν υπήρχε χρόνος για τη συγκέντρωση κατάλληλου ενημερωτικού υλικού και την εκτύπωση δίχρωμου μονόφυλλου μιας όψης με τις θέσεις της κοινότητας.
Τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τόσο η δίχρωμη αφίσα σε μέγεθος Α3, όσο και το επίσης δίχρωμο μονόφυλλο μια όψης (Α5) είναι έτοιμα για την επόμενη έκθεση, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τους επισκέπτες με το μήνυμα: «ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»!


Tην Κυριακή, 17 Απριλίου, πέρασα τέσσερις ώρες στο εντυπωσιακό περίπτερο του «2+2 Club», επιχειρώντας να προσεγγίσω ζευγάρια που έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον. Αρκετά είχαν ακούσει για την εναλλακτική μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς της εποχής, αλλά αγνοούσαν την ακριβή σημασία του όρου. Ήξεραν όμως τα κοινότυπα «αλλαξοκωλιές» και «παρτούζα», τα οποία σαφώς δεν έχουν σχέση με τη διεθνώς επικρατούσα πρακτική.
Όταν στο εξωτερικό φοιτητές υποβάλλουν πτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες για την απόκτηση διδακτορικών τίτλων, με θέμα το swinging, καθηγητές εκδίδουν μελέτες, στην Ελλάδα του 21ου αιώνα η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων θεωρείται κρατικό μυστικό. Ο φόβος του στιγματισμού και της διαπόμπευσης των οπαδών του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας που ανέχεται εξωσυζυγικές σχέσεις και παράλληλες σχέσεις συντρόφων.
Πώς, λοιπόν, να μιλήσει κανείς για ομαδικό γάμο, συνεργαμία, ανοιχτό γάμο, πολυερωτισμό. για τις ευεργετικές ιδιότητες του swinging, αυτού που δεν περιορίζεται στη στιγμιαία εκτόνωση ερωτικής ορμής σε τρίτο άτομο, αλλά στη συντροφικότητα και στον ΑΝΘΡΩΠΟ SWINGER!

No comments:

Post a Comment