Followers

Friday, April 15, 2011

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΥΜΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΩΝ (3)

http://vnc.voyeurweb.com/comments.html?c=161741&n=161668-161749
(η διεύθυνση δεν λειτουργεί πλέον)

Έχουμε επανειλημμένα προειδοποιήσει  τους γυμνούς κολυμβητές και των δύο φύλων  που επισκέπτονται ανεπίσημες παραλίες γυμνιστών σε όλη την επικράτεια να  προσέχουν τους μυστικούς βιντεοσκόπους, οι οποίοι με μικροκάμερες τελευταίας τεχνολογίας, απαθανατίζουν χωρίς τη συναίνεσή τους  καλλίγραμμες και όχι μόνο  γυμνές κυρίες σε αποκαλυπτικές στάσεις και στη συνέχεια τις ανεβάζουν σε συγκεκριμένους διαδικτυακούς τόπους που φιλοξενούν τέτοιες συνεργασίες.

Ο συνεργάτης του  ιστότοπου http://vnc.voyeurweb.com  με το όνομα χρήστη «
patsios» (!) επισκέφθηκε μια παραλία της Κέρκυρας  το καλοκαίρι του 2010, η τοποθεσία της οποίας δεν αποκαλύπτεται  για ευνόητους λόγους. αλλά μάλλον αναφέρεται στη γνωστή, ανεπίσημη παραλία γυμνιστών της Μυρτιώτισσας. Γι' αυτόν κάθε γυναίκα που απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία γυμνή είναι... (από σεβασμό δεν αναφέρουμε τη συνέχεια), αλλά μπορούν οι αναγνώστες να διαβάσουν τα απαράδεκτα  και προσβλητικά σχόλιά του που, δυστυχώς, έχουν μεταφραστεί από τον ίδιο στα Αγγλικά. Το τελευταίο σχόλιο δημοσιεύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2011.  Όμως χάρη στην άμεση αντίδραση των επισκεπτών με τα εύστοχα, μερικές φορές αυστηρά, σχόλιά τους για το χρήστη, ο ιστότοπος απέσυρε τη συνεργασία του κυρίου αυτού και διέκοψε την προβολή των επίμαχων φωτογραφιών, ενώ η πρόσβαση στον ιστότοπο στην παραπάνω διεύθυνση δεν είναι πλέον εφικτή από τις αρχές Μαρτίου.

Δεν γνωρίζουμε την εθνικότητα των εικονιζομένων κυριών,  αλλά παρακαλούνται όσες αναγνωρίσουν εαυτούς στις φωτογραφίες που έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο, παρακαλούνται να ζητήσουν την άμεση διαγραφή τους, εξηγώντας στο διαχειριστή του ιστότοπου ότι έχουν ληφθεί και αναρτηθεί χωρίς την έγκρισή τους. Μάλλον οι κυρίες διαμαρτυρήθηκαν στο διαχειριστή της ιστοσελίδας οπότε ο τελευταίος υποχρεώθηκε στη διαγραφή τους.

Καιρός είναι πλέον να απομακρυνθούν τα ξένα σώματα από τον ευαίσθητο χώρο του γυμνισμού και να επανέλθουν οι παραλίες στην πρότερη κατάστασή τους.

Παρόμοια περιστατικά είχαν παρατηρηθεί στο Ραμνούντα και στο 63ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου (νυν Κ.Α.Π.Ε.) στα τέλη της δεκαετίας του '80, αλλά αντιμετωπίστηκαν από τους ίδιους τους γυμνιστές, χωρίς την επέμβαση τρίτων.

Η συμβολή του ιστολογίου μας με τη γνωστοποίηση του συγκεκριμένου θέματος προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση υπερσυντηρητικών κύκλων –δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι– οι οποίοι παραπονέθηκαν στην Google για το περιεχόμενο ενός από τα ιστολόγια της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού που καλύπτει τις εκδόσεις της δεκαετίας του 1930. Έτσι ο πάροχος πρόσθεσε την «προειδοποίηση περιεχομένου».  Δύο άλλα ιστολόγιά μας φέρουν την ένδειξη αυτή με δικές μας ενέργειες. Τα εξώφυλλα των εντύπων με τα καλλιτεχνικά γυμνά αναστάτωσαν τους αρνητές του γυμνού σώματος!

Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο, πρόθυμοι να δημοσιεύσουμε διαφορετικές απόψεις από τις δικές μας αν λάβουμε, δεκτικοί στην καλόπιστη κριτική, αλλά παραμένουμε αταλάντευτοι στις αρχές μας εδώ και τριάντα πέντε χρόνια. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με υποχωρήσεις και εκπτώσεις στην ενημέρωση. Ο σχεδιασμός και η λειτουργία μόνιμου διαδικτυακού τόπου που θα «στεγάσει» τα 11 ιστολόγια της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού στο εγγύς μέλλον εξετάζεταi σοβαρά.

Ευχαριστούμε γιο την κατανόηση σας!




No comments:

Post a Comment