Followers

Thursday, April 21, 2011

TO TEΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ (2)


Παρατηρούμε δυστυχώς για 'μας τους παλαιούς που αγωνιστήκαμε για τα ιδεώδη του κινήματος σε δύσκολες εποχές, με τη λογοκρισία, την κοινωνική κατακραυγή και  τους αποκλεισμούς. τον αργό θάνατο του παραδοσιακού γυμνισμού, όπως τον γνωρίζαμε από τις περασμένες δεκαετίες.

Σήμερα, το γυμνό έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι αποδεκτό από την πλειονότητα της κοινής γνώμης και ελκύει κατά γενική ομολογία ευχάριστα τον κόσμο. Γυμνές επιδείξεις μόδας, γυμνές επιθεωρήσεις, γυμνά ημερολόγια, γυμνοί μάγειροι, γυμνός κινηματογράφος, γυμνό θέατρο και άφθονο γυμνό στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. αν και η λογοκρισία στον τελευταίο είναι εμφανής πλέον.Το γυμνό στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Αντίθετα ο γυμνισμός σαν κίνημα και ιδεολογία βρίσκεται σε διαρκή υποχώρηση σε όλον τον κόσμο. Σύλλογοι κλείνουν ή αλλάζουν ιδιοκτησιακό καθεστώς, παραδοσιακές ακτές καταργούνται και εθνικές ομοσπονδίες υφίστανται τις συνέπειες της ισχνής προσέλκυσης  νέων μελών σε αναπλήρωση του κενού που δημιουργείται από την αποχώρηση παλαιών μελών για πολλούς λόγους. 

Οι νέοι προτιμούν να γδύνονται σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους –βλέπε Ισπανία όπου η δημόσια γυμνή εμφάνιση δεν αποτελεί αδίκημα από το 1995, ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη. Διοργανώνονται γυμνές βραδιές σε κινηματογράφους, μπαρ, πισίνες, γυμναστήρια, εστιατόρια. Ο άνθρωποι κάθε ηλικίας γδύνονται παντού  για διαφορετικούς λόγους. Πολυκαταστήματα πωλούν προϊόντα σε πρόθυμους, γυμνούς αγοραστές (περίπτωση ομίλου
Tesco) που σπεύδουν να επωφεληθούν από τη μείωση τιμών.

Το ιστολόγιό μας «Γυμνισμός στην Ελλάδα και στον Κόσμο» παρακολουθεί όλες τις τάσεις του γυμνού στη σημερινή κοινωνία .Αναζητούμε μέσα από το διαδίκτυο αντιπροσωπευτικά βίντεοκλιπ και άλλο υλικό που σχετίζεται με το γυμνό.  Ενημερώνουμε και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής. Μπορεί να μη συμφωνούμε με ό,τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά τουλάχιστο δεν εθελοτυφλούμε.

Όπως έχουμε ήδη τονίσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, έχουμε επιλέξει τρεις  ιστότοπους που ασχολούνται με γυμνές εμφανίσεις νεαρών γυναικών στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α.  Οι ιστότοποι αυτοί προσφέρουν υπηρεσίες στα μέλη τους και χρεώνουν ανάλογα. Οι γυναίκες των οποίων οι σωματικές αναλογίες απέχουν πολύ από τις ιδεώδεις, απολαμβάνουν τον περίπατό τους και δέχονται φιλοφρονήσεις από τους περαστικούς.

Για την ιστορία, οι πρωτεργάτες στις γυμνές εμφανίσεις σε δημόσιους χώρους υπήρξαν οι δυτικοί γυμνιστές που έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού στην ανατολική Ευρώπη και να κατακλύσουν την αγορά με εκατοντάδες βιντεοταινίες γυμνών υπάρξεων σε αλμυρές τιμές.

No comments:

Post a Comment