Followers

Saturday, April 09, 2011

ΤΑ ΕΛ.ΤΑ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ

Η Βιβλιοθήκη Γυμνισμού λαμβάνει σημαντικό αριθμό ταχυδρομικών αντικειμένων σε ετήσια βάση. Η παράδοση γίνεται στη διεύθυνση που αναγράφεται στο ιστολόγιο. Κατά το παρελθόν, λόγω προβλημάτων στην τακτική επίδοση της αλληλογραφίας, χρησιμοποιήθηκαν ταχυδρομικές θυρίδες  στα γραφεία Εξαρχείων (1981-89),  Κ.Τ.Α. (1990-93) και Νέας Ερυθραίας (1993-97).

Η διανομή της αλληλογραφίας πραγματοποιείται σχεδόν καθημερινά, αν λάβουμε υπόψη την υποστελέχωση  του Κέντρου Διαλογής Βορείων Προαστίων τα τελευταία χρόνια, με έδρα τον Άγιο Στέφανο.
Ογκώδη αντικείμενα  άνω των 2.000 γραμμαρίων παραλαμβάνονται από το γραφείο Δροσιάς την επόμενη εργάσιμη. Το γραφείο, που λειτουργεί ανελλιπώς από το 1998,  εξυπηρετεί τους κατοίκους και εργαζόμενους στην ευρύτερη περιοχή., η οποία περιλαμβάνει τις δημοτικές ενότητες Δροσιάς, Εκάλης, Διονύσου, Στάματας , Ροδόπολης και τμήμα της Άνοιξης. Χάρη στις προσπάθειες του δραστήριου προϊσταμένου του γραφείου, η παροχή υπηρεσιών, παρά την έλλειψη προσωπικού, παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Πρόσφατα τοποθετήθηκε ΑΤΜ για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Με αυτή την ευκαιρία, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον προϊστάμενο του καταστήματος Δροσιάς και στην ταχυδρομική διανομέα που εξυπηρετεί την περιοχή μας για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. 

To 2005 υποβάλαμε εγγράφως τις παρατηρήσεις μας για τον τρόπο λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Π. Οι παρατηρήσεις μας προφανώς ελήφθησαν υπόψη και η παροχή υπηρεσιών έχει βελτιωθεί αισθητά από τότε.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι ταχυδρομικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους της περιοχής θα συνεχιστούν απρόσκοπτα και στο μέλλον, ανεξαρτήτως προσώπων και καταστάσεων.

Καλή δύναμη σε όλους!

No comments:

Post a Comment