Followers

Thursday, August 09, 2012

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ (2)

Όπως είναι γνωστό, έχουμε υποστηρίξει κατά διαστήματα άτομα του χώρου μας που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ίδρυση συλλόγου γυμνιστών στην Ελλάδα. Δυστυχώς, για τον πολύπαθο χώρο μας, αποδείχθηκαν εντελώς ακατάλληλα για την ανάληψη πρωτοβουλιών. Αντίθετα, λόγω προσωπικών φιλοδοξιών, επιχείρησαν να  υποβαθμίσουν το έργο μας και να εκμηδενίσουν την παρουσία μας στο Διαδίκτυο, με κτυπήματα κάτω από τη μέση, έωλες κατηγορίες και άλλες αθέμιτες πρακτικές.

Έτσι, αναγκαστήκαμε σταδιακά να αποσύρουμε την υποστήριξή μας από τις ομάδες αυτές, προκειμλενου να αποφύγουμε την εμπλοκή μας  σε παιχνίδια εξουσίας νεόκοπων γυμνιστών. Τονίζουμε, με αφορμή τις τελευταίες διαδόσεις, κατηγορηματικά,  ότι δεν έχουμε καμια σχέση με όσα αναφέρονται σε χώρους συζήτησης για ΄μας.

Σε αντίθεση με όλους εκείνους που καταφεύγουν στην ανωνυμία, εμείς έχουμε αναρτήσει τα πλήρη στοιχεία μας στα ιστολόγιά μας και είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ψευδώνυμα, τηλέφωνα που δεν λειτουργούν και μεγαλεπήβολα σχέδια, γνωριμίες με υπουργούς και μέλη της ΕΕ.

Πάντως συγκεντρώνουμε στοιχεία που μάς αφορούν και θα επανέλθουμε σύντομα.

Ο ελληνικός γυμνισμός πάσχει από έλλειψη σοβαρής και υπεύθυνης ηγεσίας. Η δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη βλάπτει ανεπανόρθωτα το κίνημα και τους ίδιους εκφραστές του.

No comments:

Post a Comment