Followers

Sunday, September 01, 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014


Οδηγίες για όσους δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο για την εκδήλωση της 18 Ιανουαρίου 2014 (κοπή  παραδοσιακής βασιλόπιτας,  για τους γυμνοκράτες - ηδονιστές).

Χρησιμοποιείτε τον Ηλεκτρικό. μέχρι τον τερματικό σταθμό της Κηφισιάς. Ανεβαίνετε την οδό Αδριανού μέχρι την Πλατεία Πλατάνου (Λεωφόρος Κηφισίας) και επιβιβάζεσθε σε ένα από τα τοπικά λεωφορεία με αριθ. 507, 508 και 509. Σταθμός ταξί υπάρχει στην είσοδο του Ηλεκτρικού.

Η στάση αποβίβασης είναι η «Αγία Παρασκευή», πρώτη στάση μετά το Νάρκισσο (διασταύρωση Θησέως με τη Λεωφόρο Διονύσου).

Ανεβαίνετε την οδό Φοίβου, πρώτη αριστερά είναι η οδός Παλλάδος και τρίτη επίσης αριστερά η οδός Φιλομήλας. Στον αριθμό 6 βρίσκεται η «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» στον πρώτο όροφο (τρίτη μικρή πόρτα - υπάρχει πινακίδα με το όνομά μου) .

Παρακαλούνται όλοι οι επισκέπτες να βρίσκονται πριν τις 12 το μεσημέρι, ώστε να αρχίσουμε αμέσως. Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε. Η προβολή της ταινίας
«The All-Anerican Girl» παραγωγής 1972  θα εξαρτηθεί από την πορεία των υπόλοιπων θεμάτων.

Σύνδεση μέσω Skype με το «Club Paradise» της Βουδαπέστης και τη συντονίστρια του «Hedonism Forum» Cassandra Hollander. Είναι ιδανικός χώρος συγκέντρωσης γυμνοκρατών-ηδονιστών στα περίχωρα της Βουδαπέστης, διευθύνεται από γυναίκα και συγκεντρώνει εκλεκτή πελατεία.

No comments:

Post a Comment