Followers

Monday, September 16, 2013

ΟΙ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΕΣ-ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΣΤΟ ROVINJ!



http://www.barkun.hr/wp-content/uploads/2013/04/punta-kriz.jpg
Ομαδικό παιχνίδι με θεατές!  Άνδρες και γυναίκες κατευθύνονται στο ζευγάρι που δίνει παράσταση!
Στις 23 Απριλίου 2013 ανακοινώθηκε  στον τοπικό Τύπο, ότι τρεις Ρώσοι επενδυτές νοίκιασαν 5.000 τ.μ. παρθένας και αναξιοποίητης έκτασης, χωρίς την έγκριση της δημοτικής υπηρεσίας του Rovinj, δίπλα στον παράδεισο των ζευγαριών Punta Κriž  στην είσοδο του εθνικού δρυμού Lim Bay και κοντά στο «Camping Amarin».

Για την ιστορία, θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι το ΚΠΓ «
Monsena» έκλεισε το 2004 λόγω της παρουσίας γυμνοκρατών-ηδονιστών, αλλά η βραχώδης ακτή που εκτείνεται μέχρι την είσοδο του δρυμού, αποτελούσε μέχρι σήμερα καταφύγιο των ζευγαριών και του ομαδικού παιχνιδιού.

Οι Ρώσοι επενδυτές συνέστησαν θυγατρική εταιρεία για την προώθηση του σχεδίου τους, την Tanja Linιja d.o.o (=Fine Line Club), με απώτερο σκοπό την ανέγερση πολυτελούς κέντρου διασκέδασης 24ωρης λειτουργίας! Mόνο για ενήλικες. ποτό και σεξ!


Η εκπρόσωπος του ομίλου,
Inga Daugeliene, δήλωσε στα ΜΜΕ, ότι η επένδυση γινόταν για την αξιοποίηση της περιοχής και την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων επισκεπτών. Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές για τους πελάτες από τη Γερμανία και όχι μόνο.


Ξαπλώστρες προς 9.00-23.00€ και ειδικά σχεδιασμένα κρεβάτια  με κουκούλα, όπως αυτά που εμφανίζονται στην τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», προς 20.00-45.00€. 13 υπάλληλοι (7 από τη Σλαβονία) θα προσλαμβάνονταν στο «
Lifestyle Beach Bar & Club».

Οι Ρώσοι επενδυτές επιθυμούσαν να μετατρέψουν την ανοργάνωτη παραλία και τον περιβάλλοντα χώρο σε μικρογραφία του
Cap dAgde. Υπόψη ότι η συγκεκριμένη ακτή  μέσα σε χαρακτηρισμένη δασική έκταση είχε μεταβληθεί σε άναρχο χώρο ελεύθερης κατασκήνωσης, παράνομων κτισμάτων και σεξουαλικής ασυδοσίας.

Η επικείμενη ρωσική επένδυση επανέφερε στο προσκήνιο την «ακτή της ακολασίας και των οργίων». Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τρεις  ομίλους τουριστικών επιχειρήσεων, των οποίων τα συμφέροντα θίγονταν από την ανεξέλεγκτη εισβολή και κατάληψη δημόσιου χώρου, αποφάσισε την εκδίωξη των γυμνοκρατών-ηδονιστών από την ακτή και τη ψήφιση αυστηρών διατάξεων για την  αποτροπή του φαινομένου. Έτσι, στις 23 Ιουλίου τοποθετήθηκε ενημερωτική πινακίδα στην είσοδο της ακτής σε τέσσερις γλώσσες (Κροατικά, Ιταλικά, Αγγλικά και Γερμανικά). Συγχρόνως ιδιωτικοί φύλακες ανέλαβαν την επιτήρηση του χώρου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Οι παραβάτες καλούνται να πληρώσουν τσουχτερό πρόστιμο και αντιμετωπίζουν και ποινή φυλάκισης.

Τακτικοί επισκέπτες της ακτής, που σημειωτέον αποτελούσε τμήμα παλαιού λατομείου, διαμαρτυρήθηκαν με σχόλια στον ηλεκτρονικό Τύπο για επιβολή ιρανικού καθεστώτος, με  θρησκευτική αστυνομία και μέτρα που θυμίζουν άλλες εποχές. Η Punta Κr
iž εθεωρείτο κομβικό σημείο συνάντησης swingers, που, μεταξύ μας, δεν ενοχλούσαν κανένα και ενίσχυαν την τοπική οικονομία. Οι οδηγοί swingers την ανέφεραν στις εκδόσεις τους και οι διαδικτυακοί τόποι συζητήσεων (forums) την προβαλαν.


Το Rovinj, στην προσπάθειά του να προβάλει το θρησκευτικό τουρισμό, έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η έλευση των γυμνοκρατών-ηδονιστών και η υπερβολική αναφορά του θέματος στα τοπικά ΜΜΕ δεν βοηθούσαν το σχέδιό τους. Ο δήμαρχος της πόλης και βουλευτής, Giovanni Sponz
a, ήταν αποφασισμένος να τερματίσει την ανομία και τη σεξουαλική ασυδοσία  στην Punta Κriž και δυο όμορους όρμους, πριν η πόλη γεμίσει από κέντρα διασκέδασης γυμνοκρατών-ηδονιστών. Στο στόχαστρο μπήκαν και τα ομόφυλα ζευγάρια που σύχναζαν σε γειτονική παραλία

Οι ιδιωτικοί φύλακες ξεκινούν στις 9 το πρωί και σταματούν στις 10 το βράδυ. Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές πηγαίνουν ξημερώματα, οργανώνουν συναντήσεις και αποχωρούν πριν την εμφάνιση των φυλάκων! Ο γυμνισμός επιτρέπεται.

Είστε γυμνός με το/τη σύντροφό σας στη θάλασσα, απολαμβάνετε το δροσερό νερό και παίζετε μεταξύ σας, ενώ διοπτροφόροι παρακολουθούν τις κινήσεις σας! Η επιβολή υψηλού προστίμου στους παραβάτες θα γεμίσει τα δημοτικά ταμεία. Διαφορετικά, πως θα πληρωθούν οι ιδιωτικοί φύλακες; Όταν έρθει ο τελικός λογαριασμός στους δημότες, θα δούμε τις αντιδράσεις.



No comments:

Post a Comment