Followers

Monday, September 16, 2013

H PUNTA KRIZ EINAI H KOΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ



ATTENTIONThis is a public beach.
Any behaviour against public order and morals (exhibitionism,lewd acts, etc) is strictly prohibited
(αγγλικό κείμενο της ενημερωτικής πινακίδας στην 
Punta Križ)


Ιστότοπος κροατικής προέλευσης, με αφορμή τα συμβάντα στην Punta Križ, προτρέπει τους γυμνοκράτες-ηδονιστές (
swingers) να επιλέξουν άλλο προορισμό για τις διακοπές τους, μεταξύ αυτών συγκεκριμένη τοποθεσία στα Κανάρια Νησιά, όπου επιτρέπεται το ομαδικό σεξ!

Οι διαχειριστές προειδοποιούν τους τουρίστες να αποφεύγουν τις ανεπίσημες ακτές γυμνιστών λόγω της εχθρικής στάσης των κατοίκων. Κατ' αυτούς η επιρροή της Καθολικής Εκκλησίας στην κοινωνία είναι πλέον εμφανής. Συντηρητικοί πολιτικοί κα τοπικοί άρχοντες εναντιώνονται στο γυμνισμό. Βέβαια, δεν δίνονται λεπτομέρειες, ούτε υπάρχει δυνατότητα  επικοινωνίας με τους διαχειριστές για πρόσθετες διευκρινήσεις.

Στην περίπτωση της «Mo
nsena» που έκλεισε οριστικά το 2004, επιβεβαιώνεται η διαχειρίστρια εταιρεία για την απόφασή της: η επιχείρηση παρουσίαζε ζημιές στους ισολογισμούς της επί σειρά ετών (ο γράφων διαπίστωσε από κοντά τα προβλήματα που εντάθηκαν μετά το 2001, όταν άλλαξε η διεύθυνση, χωρίς όμως εντυπωσιακά αποτελέσματα). Ανεπίσημα βάσει φημών και εικασιών κάτοικοι των γύρω περιοχών ενοχλούσαν τους παραθεριστές, δηλαδή παρακολουθούσαν τις γυμνές γυναίκες στα βράχια και αυνανίζονταν! Όλα αυτά παραπέμπουν στις αόρατες μυστικές δυνάμεις του κακού και την έντονη φημολογία.

Για πρώτη φορά η Punta Križ παρουσιάστηκε στην κροατική τηλεόραση στις 26 Ιουλίου 2006 (δεν αναφέρεται ο τηλεοπτικός σταθμός). Το πρωί η συγκεκριμένη βραχώδης ακτή κατακλυζόταν από γυμνούς κολυμβητές, ενώ το απόγευμα ξεκινούσε το ομαδικό παιχνίδι ζευγαριών. Πιστή αντιγραφή του «Κόλπου των Χοίρων» στο Cap d'Agde. Ξεκινούσε ένα ζευγάρι και ακολουθούσαν τα υπόλοιπα. Ηλικία 30-50. Συνήθως 20 ζευγάρια εμφανίζονταν, αλλά τελευταία καταμετρήθηκαν 50

Τα ζευγάρια έρχονταν από το «
Camping Amarin», όπου παραθέριζαν με τα παιδιά τους. Οι διασκεδαστές αναλάμβαναν να τα κρατούν απασχολημένα με δραστηριότητες. Τα ζευγάρια περπατούσαν μέχρι την «ακτή της ακολασίας και των οργίων» για το ομαδικό παιχνίδι. Ιταλοί, Γερμανοί και Κροάτες κατέληγαν στην Punta Križ. Η απόσταση από το κέντρο του Rovinj μόλις 3 χλμ.

Το 2008 άνοιξε το κέντρο διασκέδασης «
Anaconda» που άλλαξε το χαρακτήρα της μεσαιωνικής πόλης. Ποτό, ξέφρενη διασκέδαση, σεξ: το πρωί γυμνισμός στην παραλία, το απόγευμα ομαδικό παιχνίδι και το βράδυ συνάντηση στο κέντρο στο ημίφως!

No comments:

Post a Comment