Followers

Thursday, September 05, 2013

ΕΝΔΕΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ




Η «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τη «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού». Μέχρι την 1 Νοεμβρίου 2012 αποτελούσε τμήμα της δεύτερης. 200+, αγγλόφωνοι στην πλειονότητά τους, τίτλοι που καλύπτουν την περίοδο 1928-2013


Ο γυμνοκρατικός ηδονισμός έχει από σήμερα στη διάθεσή του ένδεκα (11) ιστολόγια που καλύπτουν όλα σχεδόν το φάσμα του εναλλακτικού αυτού τρόπου ζωής και ικανοποιούν, πιστεύω, και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες.

Καθημερινή αναζήτηση στο Διαδίκτυο και άμεση ενημέρωση με την αναδημοσίευση εξαιρετικών άρθρων από επιλεγμένα ηλεκτρονικά περιοδικά του χώρου, όπως το «Salon» και το «Κasidie». Σημαντικοί swingers, όπως η Αμερικανίδα Chantelle Austin, o επίσης Αμερικανός σεξολόγος Marty Klein, συντάκτης του ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου «Sexual Intelligence», γράφουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο για την ανταλλαγή συντρόφων και τη νέα σεξουαλική επανάσταση.

Παλαιότερα δημοσιεύματα στον έντυπο Τυπο, όπως το άρθρο του μηνιαίου περιοδικού «Sexology» του Ιανουαρίου 1959 για την ανταλλαγή (της) συζύγου, είναι χαρακτηριστικά δείγματα του lifestyle, που συμπληρώνει φέτος 56 χρόνια από την εμφάνισή του στον αμερικανικό Τύπο (1957). Βέβαια, σύμφωνα με τους ειδικούς του φαινομένου, η απαρχή του τοποθετείται προς το τέλος του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, με πρωταγωνιστές τους εύπορους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας και τις συζύγους τους που διέμεναν κοντά στις βάσεις. Το πρωί επικίνδυνες αποστολές στον Ειρηνικό και το βράδυ ανταλλαγή συζύγων στη βάση!

Ολοκλήρωσα πρόσφατα τις τέσσερις αφηγήσεις/προσωπικές μαρτυρίες μου: «Ιστορία ενός gangbang» σε εννέα μέρη, «Ημερήσια κρουαζιέρα ηδονιστών στην Αδριατική», «Οι σεξουαλικές περιπέτειες τριών ζευγαριών από την Ουγγαρία στο Cap d'Agde» (ανεπτυγμένη μορφή υπόθεσης μελλοντικής ταινίας στην «πρωτεύουσα της ακολασίας») σε δεκαπέντε μέρη, με πρωταγωνίστρια την ξανθιά θεά του Κόλοσβαρ, Τίμεα, που αναστατώνει τον
«Κόλπο των Χοίρων», και τη σειρά «Από τη Βιντομπόνα στο Ακουίνκουμ: οι σεξουαλικές αναζητήσεις του Λεύκιου Αιμίλιου και της Φλαβίας Ιουστίνας» το 2ο μ.Χ. αιώνα στην Παννονία (σημερινή Ουγγαρία).

Σύνοψη
Ο Λεύκιος Αιμίλιος, κατατάσσεται στην Τρίτη Λεγεώνα Italica και υπηρετεί στην Βιντομπόνα (σημερινή Βιένη). Η 23χρονη Φλαβία Ιουστίνα αφήνει τις ανέσεις της Ρώμης και ακολουθεί το σύζυγό της στη Βιντομπόνα με τη βοϊδάμαξα. Από εκεί με συνοδεία στρατιωτών φθάνουν στο Kαρνούντουμ, όπου επιβιβάζονται σε πλοίο του ρωμαϊκου ναυτικού για τον τελικό προορισμό τους.Ο Λεύκιος Αιμίλιος μεταφέρει μήνυμα προς το διοικτή της Δεύτερης Λεγεώνας, που στην πραγματικότητα είναι η μετάθεση του Λεύκιου Αιμίλιου σ' αυτήν.

Το ζευγάρι τελικά εγκαθίσταται στην πρωτεύουσα της Κάτω Παννονίας, το Ακουίνκουμ (σημερινή Βουδαπέστη) και ο Λεύκιος Αιμίλιος αναλαμβάνει τη διοίκηση της 8ης κοόρτης της Δεύτερης Λεγεώνας. Στη συνέχεια προάγεται σε διοικητή της και ζει από κοντά τις δραματικές εξελίξεις της αυτοκρατορίας μετά το θάνατο του Μάρκου Αυρήλιου. Παράλληλα διαπρέπει στην ανταλλαγή συζύγων στα ρωμαϊκά λουτρά της πόλης. Η σύζυγός του, Φλαβία Ιουστίνα, γεννά δυο αγόρια, τον Κουίνκτιο Μάρκελο και το Μάρκο Αυρήλιο, ενώ επιτρέπει στο σύζυγό της να συνευρίσκεται με τις πληβείες Ντρουσίλα και Λιβία που τον συνοδεύουν στις εκστρατείες κατά των γερμανικών φύλων.


Παράλληλα, συνεχίζεται ο εμπλουτισμός της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» με βιβλία και περιοδικά της «χρυσής εποχής» του αμερικανικού swinging (1963-1975) –κάθε μήνα παραλαμβάνονται τέσσερις ή πέντε τίτλοι. Οι φίλοι αναγνώστες, χωρίς καμια οικονομική επιβάρυνση,  καθώς και οι μελετητές του εναλλακτικού αυτού τρόπου ζωής, είναι ευπρόσδεκτοι στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

No comments:

Post a Comment