Followers

Tuesday, September 03, 2013

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ετοιμάζονται αλλαγές στους δυο ιστότοπους που διατηρούμε στο Διαδίκτυο. Μετά την παρέλευση εξαμήνου από την έναρξη λειτουργίας τους (1 και 16 Φεβρουαρίου 2013 αντίστοιχα), διαπιστώσαμε προβλήματα και έλλειψη συνεργασίας από συναδέλφους στους οποίους είχαμε αναθέσει συγκεκριμένα καθήκοντα. Το αποτέλεσμα ήταν να μην ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας.

Ειδικά για τον ιστότοπο
«Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» η απόφαση είναι η κατάργησή του μέχρι το τέλος του 2013 και αντικατάστασή του από διαδικτυακό τόπο συζητήσεων (forum), όταν ολοκληρώσουμε τη σύσταση του κλειστού κύκλου γυμνοκρατών-ηδονιστών, του οποίου θα απηχεί τις θέσεις του.

Άλλωστε τα προσωπικά ιστολόγια (blogs) που διατηρεί  ο angmimik στους παρόχους Blogger, Tumblr και Facebook  εξυπηρετούν τους φίλους αναγνώστες επαρκώς, όπως αποδεικνύεται από την επισκεψιμότητα. χωρίς καμια επιβάρυνση για τα μέλη. Υπάρχει η πρόταση από φίλο και συνεργάτη να συγκεντρωθούν όλα τα θέματα σε ένα forum, αλλ' αυτό δεν είναι εφικτό προς το παρόν.

Το 
«Hedonism Forum» κατακλύζεται καθημερινά  από νέα μέλη που προσπαθούν να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες άσχετα με το αντικείμενο, κατά παράβαση των όρων χρήσης. Επειδή, λοιπόν, η κατάσταση δεν ελέγχεται πλέον, θα κλείσει μόλις μεταφερθούν οι κατηγορίες στα ιστολόγια.

No comments:

Post a Comment