Followers

Sunday, June 26, 2016

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «2+2» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΛΙΑΡΑ: ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ!




Φωτό:  Ευγενική παραχώρηση του «2+2 Club» στην οδό Δερβενακίων 18 στον Πειραιά


“From the tattoo on her left leg
And the garter on her right”
AC/DC - The Jack (1975)


Το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016, έκανα με τη συνοδό μου ένα πέρασμα από το γνωστό swing club του Πειραιά, που είχε ειδική βραδιά με καλεσμένο τον Γιάννη Σπαλιάρα. Να διαπιστώσουμε ποια ήταν η απήχηση της υπερβολικής για κάποιους προβολής της εκδήλωσης στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 την εβδομάδα 25.


Παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχω αυτό το διάστημα (σύνταξη εξαμηνιαίου απολογισμού «Βιβλιοθήκης Ηδονισμού», ολοκλήρωση εκκρεμών εργασιών για τις εναλλακτικές μορφές σεξουαλικής συμπεριφοράς), τηλεφώνησα στη συνοδό μου να περάσουμε από εκεί. Πραγματικά, ξεκινήσαμε από την Εκάλη κατά τις 2.15 το πρωί και φθάσαμε κατά τις 3.

Οι οδοί Δερβενακίων και Φωκίδος στον Πειραιά ήταν κατειλημμένες από αυτοκίνητα πελατών, με έντονη την παρουσία  ανδρών  ασφάλειας για την αποτροπή εισόδου εκπροσώπων των ΜΜΕ στον χώρο και εξονυχιστικό έλεγχο καλεσμένων. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο σωματώδης υπεύθυνος ασφάλειας στην είσοδο που έδινε εντολή να ανοίξει η πόρτα. Πρόσθετος έλεγχος για μικροκάμερες, κινητά στην είσοδο. Ζευγάρια κάθε ηλικιακής ομάδας, καλοντυμένα, περίμεναν υπομονετικά στη ράμπα να περάσουν τον έλεγχο. Όπως ενημερωθήκαμε από τον ιδιοκτήτη, δεν εμφανίστηκαν ΜΜΕ.


Περάσαμε τον έλεγχο, χαιρετήσαμε το προσωπικό, όσους μπορέσαμε να εντοπίσουμε μέσα στην κοσμοσυρροή, και κατευθυνθήκαμε στο μπαρ σε αναζήτηση χώρου. Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρισκόταν στον χώρο του DJ, επιλέγοντας ροκ επιτυχίες και συγκεκριμένα το τραγούδι των AC/DC - The Jack. Στο βάθος μια καλλίγραμμη κοπέλα, Αγγλίδα, εντελώς γυμνή, λικνιζόταν στον στύλο χορού, με τον συνοδό της να απολαμβάνει το εξαιρετικό θέαμα. Οι σερβιτόρες έκαναν αγώνα δρόμου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες Βρήκαμε τελικά τον Θέμη κοντά στις μουσικές εγκαταστάσεις και του εκφράσαμε την ικανοποίησή μας για την άψογη οργάνωση της ειδικής βραδιάς.


Καθίσαμε ακριβώς κάτω από τον χώρο του DJ, ακούσαμε τις μουσικές επιλογές του Σπαλιάρα και του Θέμη που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια που αρέσουν στα ζευγάρια.


Ο Γιάννης Σπαλιάρας συνοδευόταν από ένα εντυπωσιακό, αναγνωρίσιμο μοντέλο και έναν άνδρα της προσωπικής ασφάλειάς του, ο οποίος τον ακολούθησε και στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή όλη η παρέα μαζί με μια σερβιτόρα ανέβηκαν στον ημιώροφο για επιθεώρηση των «δωματίων».


Η συνοδός μου είχε ανειλημμένη υποχρέωση για την Κυριακή, οπότε έπρεπε να αποχωρήσουμε. Μεταξύ μας και να καθόμασταν, δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος για παιχνίδι.


Βέβαια, θα τιμήσουμε τον χώρο και σε άλλες ειδικές ή κανονικές βραδιές μέσα στο καλοκαίρι, όπως θα παραβρεθούμε στα εγκαίνια του νέου κέντρου ψυχαγωγίας ενήλικων που ετοιμάζεται στον Πειραιά.


Θεωρούμε τη λειτουργία τέτοιων κέντρων ψυχαγωγίας ενήλικων  αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης εκδοχής του swinging, αλλά ο πελάτης έχει τον τελικό λόγο. Κρίνει και επιλέγει ό,τι καλύπτει τις απαιτήσεις του.


No comments:

Post a Comment