Followers

Saturday, June 18, 2016

“BEING IN BED NAKED WITH YOU IS THE MOST IMPORTANT THING IN MY LIFE” (Robert H. Rimmer, American writer and guru of the Sexual Revolution, 1917-2001)


«Η ηλικία των 40 είναι η pop up σεξουαλική ηλικία τουλάχιστον για τις γυναίκες. Έχεις πάρει ώθηση και εκτοξεύεσαι παίρνοντας και τους έξυπνους παρτενέρ μαζί σου».

Αγαπημένη φίλη ανάρτησε το ανωτέρω σχόλιο στον λογαριασμό της στο facebook το 2015. Με την κυρία αυτή έχω συνομιλήσει πολλές φορές και είχα την τιμή να συναντηθώ μαζί της στη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού» στις αρχές του 2015. Ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα. Ο βασικός προβληματισμός της ήταν αν με την πάροδο του χρόνου θα παρέμενε επιθυμητή στους άνδρες.

Τα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς που προβάλλονται από τα ΜΜΕ και τις ειδικές εκπομπές με παρουσιάστριες που ζουν στον μικρόκοσμό τους, προβληματίζουν τις γυναίκες που διακατέχονται από τον φόβο της δραματικής αλλαγής στο σώμα τους.

Ο ίδιος προβληματισμός αναπτύσσεται και στον χώρο του ηδονισμού από κυρίες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και ανησυχούν αν θα επηρεασθεί η σεξουαλική ζωή τους και φυσικά η απόδοση στις ερωτικές συναντήσεις. Ο φόβος της απόρριψης κυριαρχεί.

Τις ίδιες ανησυχίες εξέφρασε και η σύντροφός μου Κασσάνδρα μόλις έφθασε στην εμμηνόπαυση. Άρχισε να καταρρέει ο κόσμος της. Όμως με τη βοήθειά μου συνήλθε και αντιλήφθηκε ότι η αλλαγή στη ζωή της ήταν θείο δώρο. Έχοντας απαλλαγεί από το άγχος της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και μεγαλώσει τα παιδιά της, απολαμβάνει τη δεύτερη νεότητά της, γιατί για μένα παραμένει η ίδια όπως τη γνώρισα και την αγάπησα.

Η ωριμότητα κατακτάται με την πάροδο του χρόνου και δεν ανταλλάσσεται με την πρόσκαιρη ομορφιά του γυναικείου σώματος. Μπορεί η εικοσιπεντάχρονη να διαθέτει αψεγάδιαστο σώμα με καμπύλες, στητό στήθος και ονειρεμένους γλουτούς, αλλά η ώριμη γυναίκα με τα γκρίζα μαλλιά, το πεσμένο στήθος και τους πλαδαρούς γλουτούς κάνει τη διαφορά και στo ερωτικό παιχνίδι παραμένει ασυναγώνιστη!

Μην επηρεάζεσθε, κυρίες μου, από τις τηλεοπτικές εκπομπές τύπου lifestyle. Μάθετε να ζείτε με την ηλικία σας. Να απολαμβάνετε τις χαρές που σας προσφέρει απλόχερα η ζωή και θα είστε πάντα επιθυμητές!

Φιλιά στις προβληματισμένες swingers. Σας λατρεύουμε γι’ αυτό που είστε. Κατέχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

No comments:

Post a Comment