Followers

Sunday, June 12, 2016

Η ΑΠΟΨΗ EΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SWINGING ΤΟ 2005!


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η μεγάλη επιθετικότητα απέναντι στο swinging. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και αυτό είναι μια επιλογή. Για κάποιους είναι αποδεκτό, για κάποιους όχι.


Σχόλια και χαρακτηρισμοί, όπως «αλλαξοκωλιές», διαστροφή, εκφυλισμός κ.λπ., είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι.

Δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ το swinging ούτε όμως να το κατακρίνω. Είναι κάτι στο οποίο συμμετέχουν ενήλικοι με τη συγκατάθεσή τους και για την προσωπική τους ευχαρίστηση.

Ποιος μπορεί να πει τι είναι αποδεκτό και τι όχι στο sex; Και με ποιο κριτήριο; Κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και ΟΚ για σένα, μπορεί να μην είναι για μένα και τούμπαλιν.

Με ποια λογική χαρακτηρίζετε έκφυλο και χυδαίο το swinging, ενώ το να παρακολουθήσεις μια τσόντα είναι ΟΚ;

Το swinging δεν είναι ντύνομαι, βγαίνω, ψωνίζομαι, πηδιέμαι και φεύγω. Και αν θεωρηθεί ότι έτσι είναι, τότε κάθε φορά που μια κοπέλα ντύνεται προκλητικά και βγαίνει έξω, κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους άντρες.


Το θεωρούμε έκφυλο και χυδαίο το swinging, αλλά δεν θα χάλαγε κανέναν μας να κάναμε sex με 2 κοπέλες. Είναι έκφυλο και χυδαίο το swinging, αλλά όχι και τόσο το να πάρουμε μια κοπέλα με τον φίλο μας.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, τουλάχιστον όχι όσο απλά θέλετε να τα παρουσιάσετε.

[Πηγή: <sxeseis.gr> - θέμα: swinging (ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων), η νέα «μόδα» που απειλεί τα θεμέλια του γάμου…  σχόλιο χρήστη dimitri33 με ημερομηνία ανάρτησης 30/6/2005]..



No comments:

Post a Comment