Followers

Monday, October 12, 2009

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

H Bιβλιοθήκη και το Κέντρο Τεκμηρίωσης Γυμνισμού επιτέλους άνοιξαν τις πόρτες τους στους πολυπληθείς φίλους και μελετητές του γυμνιστικού κινήματος, που χρόνια τώρα αναζητούσαν υπεύθυνη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο τους.
Σάς περιμένουμε να τα πούμε από κοντά και να συζητήσουμε ό,τι σάς απασχολεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση. Για τους εκπροσώπους του Τύπου είναι μια μοναδική ευκαιρία να αναζητήσουν μέσα από το πλούσιο αρχειακό υλικό τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το γυμνισμό. Η παραπληροφόρηση και η ελλιπής ενημέρωση βλάπτουν σοβαρά το έργο τους!
Δεχόμαστε κάθε μέρα, εκτός Κυριακής και αργιών, 6-9μμ. Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από τον Ηλεκτρικό Σταθμό της Κηφισιάς, εξυπηρετούμαστε με τακτικά τοπικά δρομολόγια λεωφορείων (αριθμοί 507, 508 και 509 - στάση καθόδου "Αγία Παρασκευή", πρώτη στάση μετά το Νάρκισσο/διασταύρωση Διονύσου).
Υπενθυμίζουμε, ότι η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Τεκμηρίωσης Γυμνισμού είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές σε ολόκληρο τον κόσμο, με έμφαση στη δεκαετία του 1960.

No comments:

Post a Comment