Followers

Saturday, October 03, 2009

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΣΗΜΟΥ ΙΝF/FNI ΓΙΑ ΤΟ 2010

Παρακαλούνται οι κάτοχοι δελτίου μέλους της Διεθνούς Γυμνιστικής Ομoσπονδίας (INF/FNI) να σπεύσουν να προμηθευθούν το ένσημο για το 2010, με αρίθμηση. Η διάθεσή του αρχίζει στις 20 Οκτωβρίου.

Το ένσημο αυτό επικολλάται στο υπάρχον δελτίο μέλους δίπλα στο αντίστοιχο του 2009 και ισχύει από 1.1.- 31.12.2010.


Η τιμή αγοράς παραμένει η ίδια με το 2008, δηλαδή 50.00 ευρώ για ατομικό δελτίο μέλους και 65.00 για οικογενειακό (2 σύζυγοι + παιδιά μέχρι 14 ετών).


Οι τιμές αυτές ισχύουν επίσης και για όσους επιθυμούν να εκδόσουν νέο δελτίο μέλους, για το οποίο χρειάζονται δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες διαστάσεων 35x40mm και τα παρακάτω στοιχεία όπως αναγράφονται στην τελευταία σελίδα του νέου διαβατηρίου με λατινική γραφή: ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης και διεύθυνση
κατοικίας. Απαραίτητο επίσης ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιβεβαίωση.

Η έκδοση νέου δελτίου μέλους γίνεται εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την παραλαβή των δικαιολογητικών και του αντίστοιχου ποσού, που αποστέλλονται με συστημένη επιστολή στον κ. Άγγελο Μιμηκόπουλο, Φιλομήλας 6, 145 78 ΕΚΑΛΗ. Με την αποστολή του δελτίου μέλους ή του ενσήμου εκδίδεται σχετική απόδειξη είσπραξης.

Πολλά κέντρα παραθερισμού γυμνιστών του εξωτερικού χορηγούν σημαντική έκπτωση (5-15%) στα μέλη της INF/FNI, ενώ συνιστάται στους διευθυντές των δύο ελληνικών ΚΠΓ να παρέχουν ανάλογη έκπτωση και στους Έλληνες κατόχους εγκύρου δελτίου μέλους.

No comments:

Post a Comment