Followers

Thursday, October 21, 2010

ΑΝΕΥΘΥΝΟΛΟΓΙΑ

«Γυμνιστής»-πληροφοριοδότης παραπλανά τους χρήστες και επισκέπτες γνωστού ελληνικού ιστότοπου με ανακριβείς πληροφορίες για την ύπαρξη και λειτουργία κάμπινγκ στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, όπου επιτρέπεται η συνύπαρξη γυμνιστών και  άλλων κατασκηνωτών.

Ο κύριος αυτός αποφεύγει να δώσει το όνομα ή την ακριβή τοποθεσία του
κάμπινγκ και παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους στη μηχανή αναζήτησης της Google. Δηλαδή η Google γνωρίζει πού βρίσκεται το κάμπινγκ! Τα κάμπινγκ της Σιθωνίας είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Απ΄ό,τι γνωρίζουμε, σε κανένα κάμπινγκ που φέρει το ειδικό σήμα νόμιμης λειτουργίας από τον Ε.Ο.Τ. και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών-Επιχειρηματιών  Κάμπινγκ  ̶̶ δεν επιτρέπεται η συνύπαρξη γυμνιστών με κανονικούς κατασκηνωτές. Δεν προβλέπεται άλλωστε από το Ν1399/83 και τη διευκρινιστική εγκύκλιο του ΕΟΤ για τις προϋποθέσεις άδειας και λειτουργίας ΚΠΓ.

Άρα, καταλήγουμε, αν η πληροφορία είναι σωστή, σε ανεπίσημο, ιδιωτικό κάμπινγκ ή άλλη έκταση, που αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία και επιφέρει ανάλογες κυρώσεις.

Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο! Καλό είναι οι διαχειριστές των ιστσελίδων να ζητούν διευκρινήσεις από τους συντάκτες αναρτήσεων πριν τις «ανεβάσουν». Διαφορετικά, συντελούν άθελά τους στην παραπληροφόρηση των επισκεπτών.
angmimik

No comments:

Post a Comment