Followers

Wednesday, July 11, 2012

CAP D'AGDE 2012


Aπό φίλο γυμνιστή, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεσή μας, λάβαμε το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύουμε για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας. Έγιναν οι αναγκαίες ορθογραφικές και συντακτικές παρεμβάσεις, χωρίς όμως να αλλάξει η ουσία του κειμένου. Τον ευχαριστούμε δημόσια για τη συνεργασία του και προσβλέπουμε σε νέο, πιο κατατοπιστικό κείμενο το Σεπτέμβριο.                                         angmimik   
                                         
                                                                                         


Φέτος τον Ιούνιο πήγαμε για 2 εβδομάδες στο πασίγνωστο Cap d’
Agde στη Γαλλία. Ξεκινήσαμε από Θεσσαλονίκη με τη RYANAIR μέσω Dusseldorf και την επόμενη συνεχίσαμε για Beziers που απέχει μόλις 15 λεπτά από το διάσημο θέρετρο γυμνιστών.

Τα εισιτήρια σχετικά φθηνά κόστισαν κατ´άτομο 100€. Επιπλέον χρεωθήκαμε και μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο
Dusseldorf Weeze, σχεδόν δίπλα στο αεροδρόμιο (5 λεπτά), και πληρώσαμε 50€ το δωμάτιο.

Η διαμονή μας στο κέντρο παραθερισμού γυμνιστών στοίχισε 350€ το άτομο περίπου. Ήμασταν τρία άτομα και μείναμε σε μεγάλο και ευρύχωρο διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα.

Πραγματικά ήταν τέλεια στο Cap d’Αgde.

Άνθρωποι απ΄όλα τα κοινωνικά στρώμάα, όλες τις προσωπικότήτες, όλους τους σωματότυπους, από φυσιολογικούς τύπους μέχρι gay,λεσβίες,τρανς,κοντούς,χονδρούς,λεπτούς,ωραίους,μοντέλα,άσχημους κ.λπ. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Λες και καθορίζει κάποιος τι είναι ποιος και τι όχι..

Αγαπητοί φίλοι μου,

Σημασία έχει ότι όλοι ήταν εκεί ολόγυμνοι και χωρίς αναστολές. Ζούσαν τη στιγμή εκείνη και απολάμβαναν πλήρως τη φύση. Υπάρχει εκεί σεβασμός.

Μείναμε 14 μέρες από τις οποίες μόνο δυο ο καιρός ήταν άσχημος. Όλες οι άλλες μέρες ήταν ηλιόλουστες, πραγματική απόλαυση για τους πολυάριθμους παραθεριστές. Χτυπούσε κάτι 30άρια. Αλλά αφόρητη ζέστη με αυξημένη υγρασία κάποιες μέρες.

Η θάλασσα σε γενικές γραμμές καθαρή, κάποιες μέρες λίγο πιο κρύα, καθώς υπάρχουν εκεί ψυχρά θαλάσσια ρεύματα.

Όλοι ήταν εντελώς γυμνοί στην παραλία. Ακόμη και οι υπαίθριοι πωλητές παγωτών και ορισμένοι από τους ναυαγοσώστες.

Αμέτρητα ολόγυμνα θαλάσσια sports.
Μεγάλη ποικιλία εμπορικών καταστημάτων, σούπερμαρκετ, φούρνος, κομμωτήριο, εστιατόρια για όλα τα βαλάντια μέχρι τράπεζα και ταχυδρομείο. Ό,τι θέλεις. Και σε όλα αυτά πηγαίνεις, όπως πάντα, εντελώς γυμνός.

Υπάρχει και μεγάλη γυμνιστική μαρίνα με σκάφη αναψυχής, το λεγόμενο port nature, το λιμάνι των γυμνιστών.

Το βράδυ η κατάσταση βέβαια άλλαζε. Απά τις 9.00 μμ και μετά πολλοί περιφέρονταν ντυμένοι με κάτι περιέργα δερμάτινα και πλαστικά ρούχα, μέρος της νυχτερινής ζωής του Cap d’Αgde.
Φετιχιστικά μπάρες, gay bars, be
er bars, sauna κ.ο.κ. Ό,τι θέλεις.

Το Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο η πλειονότητα των επισκεπτών ανήκειι στους ανοιχτόμυαλους, ενώ τους μήνες αιχμής, Ιούλιο και Αύγουστο, κυριαρχούν οι οικογένειες με παιδιά.

Συναντήσαμε γυμνιστές από τη  Γερμανία, την Αγγλία, την Ολλανδία και φυσικά από τη Γαλλία.
Άγραφοι νόμοι ισχύουν και εκεί. Υπάρχει σαφής διαχωρισμός των παραθεριστών ανάλογα με τη σεξουαλική τους προτίμηση, στο τέλος αριστερά της κεντρικής παραλίας βρίσκονται οι gay. Δίπλα το μέρος των ζευγαριών (swingers), πιο πέρα οι οικογένειες και κάπου στη μέση όλοι μαζί μπερδεμένοι. Υπάρχει και μέρος, κοντά στους αμμόλοφους, όπου γίνονται δημόσια ερωτικές περιπτύξεις με την ανοχή των διπλανών.

Υπάρχουν, φυσικά, και οι έφιπποι αστυνομικοί που περιπολούν την παραλία για τον καλύτερο έλεγχο. Πάρα πολλοί συνευρίσκονται παρουσία θεατών και στο τέλος οι καλύτεροι βραβεύονται για τις ερωτικές επιδόσεις τους εισπράττοντας την επιδοκιμασία των παρευρισκομένων!!

Οι τιμές είναι λίγο αλμυρές για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά υπάρχουν και προσφορές. Βρήκαμε 2 πιτσαρίες εκεί μέσα που στις 2 έδιναν 1 δώρο. Η κάθε μια, μεγάλη και χορταστική, κόστιζε 6,80 €. Επίσης μια μεγάλη μερίδα κεμπάπ χρεωνόταν 6 €. Έξω από το θέρετρο βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο σούπερ μάρκετ, περίπου 7 λεπτά με το λεωφορείο, το Η
ypermarket που πουλάει σε καλύτερες τιμές.

Στα σούπερ μάρκετ μέσα στο θέρετρο υπήρχαν φθηνά και ακριβά είδη σε σύγκριση με τα δικά μας.

H νεολαία γενικά προτιμάει το γειτονικό camping γυμνιστών René Otra, που είναι σαφώς πιο προσιτό από πλευράς τιμών και υπηρεσιών.

Ορισμένοι μάς μπέρδευαν με τους Ισπανούς, όμως όταν τους λέγαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα έκαναν παράξενους μορφασμούς!.

Η γαλλική τηλεόραση αναφερόταν όλη μέρα στην Ελλάδα και τα προβλήματά της..Πιστέψτε ότι μας ξέρουν όλοι πλέον καλά.

Πάντως συναντήσαμε αρκετούς που μάς αντιμετώπισαν με κατανόηση και μάς κέρασαν από πίτσα μέχρι παγωτό και ποτά!

Το Cap d’Αgde γενικά παραμένει ένα ελκυστικό θέρετρο γυμνιστών, που προσελκύει πολλούς νέους και όχι μόνο για να ζήσουν αυτήν την ξεχωριστή γυμνιστική εμπειρία. Κανένας δεν σε πειράζει, είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί να μην ενοχλείς τον άλλον.

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, όπως πρέπει να υπάρχει σε κάθε κέντρο παραθερισμού γυμνιστών..

Σκεπτόμαστε να επιστρέψουμε εκεί μέσα Σεπτεμβρίου.

No comments:

Post a Comment