Followers

Wednesday, January 12, 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ

Η ενημέρωση των 11 ιστολογίων της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού θα γίνεται τουλάχιστο μια φορά την εβδομάδα, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Δυστυχώς, αστάθμητοι παράγοντες όπως η καθυστέρηση επίδοσης αλληλογραφίας στην περιοχή μας, η αδυναμία  πολλων προμηθευτών να ανταποκριθούν έγκαιρα στην εκτέλεση των παραγγελιών μας κ.ο.κ., μας υποχρεώνουν να είμαστε ασυνεπείς στον προγραμματισμό για το 2011.

Παρ΄όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού με γνήσιο αρχειακό υλικό σε καλή κατάσταση, είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα παρεκλίνουμε από την εκτέλεση του ισχνού προγραμματισμού του 2011,   Ήδη το ευρώ βρίσκεται σε υποχώρηση έναντι του αμερικανικού δολαρίου και της βρετανικής στερλίνας, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη δαπάνη για την αγορά υλικού.

Όταν ξεκινήσαμε το πρώτο ιστολόγιο στις 8 Οκτωβρίου 2008  εντελώς πειραμαιικά, δεν περιμέναμε την απήχηση που θα είχε στους φίλους του κινήματος. Από το Μάιο 2009  η επισκεψιμότητα εκτινάχθηκε στα ύψη φθάνοντας στο τέλος  τού χρόνου  τις 120.000 προβολές και προς το  τέλος του 2010 άγγιξε τις 500.000!  Οι αριθμοί αυτοί είναι πρωτόγνωροι για ιστολόγιο με αντικείμενο το γυμνισμό.

Η συμπαράσταση των απανταχού φίλων είναι σημαντική στη δύσκολη αυτή φάση που διανύουμε.  Με πενιχρά μέσα αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα  του γυμνιστικού κινήματος που βάλλεται και λοιδωρείται απ΄όλες τις πλευρές. Γι' αυτό χαιρόμαστε να παίρνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα με τις προτάσεις σας. Όλα τα μηνύμστα διαβάζονται και αρχειοθετούνται ανάλογα με το περιεχόμενό τους.

No comments:

Post a Comment