Followers

Tuesday, January 11, 2011

LOLA, SERIES 1-3


Tίτλος: Lola, series 1-3
Είδος
: Ντοκιμαντέρ, έγχρωμο
Γλώσσα: Αγγλικά
Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Μορφή: DVD, PAL
Τοποθεσίες: Innsbruck (A), Seefeld (A) & Mittenwald (A)
Παραγωγός: Nip-Activity.com
Z
ώνη: 2
Αριθ. δίσκων: 1
Έτος παραγωγής DVD: (2009)
Διάρκεια: 0:42:45
Τιμή διάθεσης: € 23.55 (περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής με εταιρεία ταχυδιανομής)
Αριθ. εισαγωγής.: 2011001
Ημερομηνία εισαγωγής: 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ DVD

Η 24χρονη κοκκινομάλλα Ιταλίδα Lola από τη Savona, κοντά στη Γένοβα, εξηγεί στη συνεργάτιδα της παραγωγής. ότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται γυμνή σε δημόσιο χώρο. Σύντομη εισαγωγή στα Αγγλικά και Ιταλικά.

Αμέσως μετά, γδύνεται μπροστά στο φακό και ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία στους κεντρικούς δρόμους και τα γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια τριών αυστριακών πόλεων του Τυρόλου, όπου γίνεται αντικείμενο θαυμασμού και επιφωνημάτων από τους περαστικούς. Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις των κατοίκων και των παραθεριστών. Πολλοί, άνδρες και γυναίκες, φωτογραφίζονται μαζί της, ενώ δέχεται και κάποια δώρα! Επισκέπτεται καταστήματα, καφενεία και εστιατ/όρια, χαιρετάει, στέλνει φιλιά και δοικμάζει καπέλα! Συνοδεύεται πάντοτε από δύο συνεργάτες της παραγωγής, οι οποίοι την φωτογραφίζουν συνεχώς και την προστατεύουν από κάποιους θερμόαιμους!

Η λήψη γίνεται με φορητή υπερσύγχρονη κάμερα από τρίτο συνεργάτη της
NIP-Activity.com. Μερικές φορές η εικόνα δεν είναι σταθερή, αλλά το τελικό αποτέλεσμα της εγγραφής (εικόνας και ήχου) αξίζει τον κόπο.

Η παραγωγή φροντίζει οι γυμνές εμφανίσεις των 36 μοντέλων της, ηλικίας  18-33 ετών, να γίνονται σε πολυσύχναστους δρόμους μεγάλων γερμανικών και αυστριακών πόλεων τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να καταγράφονται οι αντιδράσεις του κοινού, που είναι και το ζητούμενο. Συγχρόνως  όμως επιλέγει γραφικές τοποθεσίες και ωραίες διαδρομές, σε εξωτερικούς χώρους, δημόσια μνημεία, κρήνες, πάρκα, ποτάμια, λίμνες, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ο.κ. που «δένουν» απόλυτα με τις γυμνές εμφανίσεις των κοριτσιών και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των θεατών. Με λίγα λόγια το γυμνό στην υπηρεσία του τουρισμού!

Η
Lola δεν είναι γυμνίστρια –αυτό φαίνεται από τις λευκές λωρίδες στο σώμα της –έχει  επίσης ένα ευδιάκριτο, ανεξίτηλο σχέδιο στο δεξί πόδι της και διατηρεί ακέραιο το εφήβαιό της, σε αντίθεση με τις περισσότερες που προτιμούν την ολική αποτρίχωση. Όμως η συνολική παρουσία της αποζημιώνει τους οπαδούς των γυμνών εμφανίσεων.

Η
Lola είναι το πρώτο από τα 10
DVD που έχουν επιλεγεί για το 2011. Θα ακολουθήσουν η Jenny στο Duesseldorf (30min.), η Νadine A. στην Erfurt (57min.), η Michelle στο Ιngelheim am Rhine (59min.), η Ilona στο Salzburg (43min.), Μaria J. στο Βερολίνο, η Leila στον Άγιο Φραγκίσκο (Η.Π.Α.) και άλλες τρεις που θα επιλεγούν το δεύτερο εξάμηνο.

No comments:

Post a Comment