Followers

Tuesday, March 29, 2011

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (2)

Πανοραμική  θέα του Cap d'Agde με την ιδιόκτητη μαρίνα, την παραλία και τα ευρύχωρα καταλύματα

Η παραλία με τους εκατοντάδες γυμνιστές!


Πολλά ΚΠΓ της Ευρώπης παρέχουν υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους για το καλοκαίρι του 2011 με πραγματικά δελεαστικές τιμές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την παρατεταμένη οικονομική κρίση. Προϋπόθεση, βέβαια, είναι η αποδοχή του εσωτερικού κανονισμού των ΚΠΓ, σύμφωνα με τον οποίο οι πελάτες πρέπει να είναι γυμνοί στους χώρους που φέρουν την ειδική σήμανση.

Υπάρχουν επίσης τα παραδοσιακά κάμπινγκ γυμνιστών με χαμηλό ημερήσιο κόστος κατ’ άτομο στην Κροατία, Μαυροβούνιο και Σλοβενία.


Εφόσον τα ελληνικά ΚΠΓ προβούν σε ανάλογες προσφορές, ευχαρίστως θα τις ανακοινώσουμε.

Τέλος, αν υπάρξει ενδιαφέρον, προγραμματίζουμε εκδρομή στο κέντρο παραθερισμού γυμνιστών Cap d'Agde για περιορισμένο αριθμό φίλων τους μήνες Ιούνιο και Αύγουστο. Το κέντρο αυτό δέχεται και μεμονωμένα άτομα, χωρίς δελτίο μέλους της Διεθνούς Γυμνιστικής Ομοσπονδίας. Πιστεύουμε, ότι το συνολικό κόστος δεν θα υπερβεί τα 500 € το άτομο για μια εβδομάδα, ανάλογα βέβαια με τη χρονική περίοδο και τις υπηρεσίες. Εξετάζεται η περίπτωση διαμονής των εκδρομέων στο γειτονικό κάμπινγκ γυμνιστών του
René Oltra και η καθημερινή είσοδος στην Cap d'Agde με την έκδοση κάρτας. Γυμνοί, λοιπόν, παντού στην τράπεζα, στο σούπερ μάρκετ, στην προκυμαία... Ξέφρενη διασκέδαση τη νύχτα!

Μετά το Πάσχα θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες. Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι η επίσκεψη στην
Cap dAgde είναι όνειρο ζωής για τους περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν εντελώς γυμνοί στην «γυμνή πόλη» των 40.000+ παραθεριστών!



No comments:

Post a Comment