Followers

Friday, March 18, 2011

ENHΜΕΡΩΣΗ (2)

Η ενημέρωση των 11 ιστολογίων της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού γίνεται τουλάχιστο δυο φορές την εβδομάδα, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Δυστυχώς, αστάθμητοι παράγοντες όπως η καθυστέρηση επίδοσης αλληλογραφίας στην περιοχή μας (μειωμένα δρομολόγια), η αδυναμία  πολλών προμηθευτών να ανταποκριθούν έγκαιρα στην εκτέλεση των παραγγελιών μας κ.ο.κ., μάς υποχρεώνουν να είμαστε συγκρατημένοι στις προσδοκίες μας για το 2011.


Αντιμετωπίζουμε, όπως πολλοί ιδιώτες-συλλέκτες, δυσκολίες στον εμπλουτισμό της μοναδικής Βιβλιοθήκης Γυμνισμού στη νοτιοανατολική Ευρώπη με γνήσιο αρχειακό υλικό σε καλή κατάσταση, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα παρεκκλίνουμε τελικά από την εκτέλεση του προγράμματός μας για το 2011.  Ο προσωρινός απολογισμός για το πρώτο εξάμηνο του έτους θα αναρτηθεί στις 30 Ιουνίου με συγκριτκά στοιχεία για όσους αγαπούν τη στατιστική. Ο οριστικός, όπως πάντα, στις 31 Δεκεμβρίου 2011, ο τρίτος κατά σειρά από το 2009.

Το ευρώ τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου ανατιμήθηκε έναντι του αμερικανικού δολαρίου και της βρετανικής στερλίνας, πράγμα που σημαίνει μικρότερη δαπάνη για την αγορά υλικού. Όμως τα έξοδα αποστολής διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα μετά την αύξηση των ταχυδρομικών τελών από τα ΕΛ.ΤΑ.



Όταν ξεκινήσαμε το πρώτο ιστολόγιο στις 8 Οκτωβρίου 2008  εντελώς πειραματικά, δεν περιμέναμε την απήχηση που θα είχε στους φίλους του κινήματος. Από το Μάιο 2009  η επισκεψιμότητα εκτινάχθηκε στα ύψη φθάνοντας στο τέλος  του χρόνου  τις 120.000 εμφανίσεις.   Στις 18 Μαρτίου 2011 ο συνολικός αριθμός εμφανίσεων των  ανανεωμένων ιστολογίων μας έφθασε τις 932.417. Οι αριθμοί αυτοί είναι πρωτόγνωροι για ιστολόγια με αντικείμενο το γυμνισμό και βάση την Ελλάδα.



Η ηθική συμπαράσταση των  χρηστών μετράει πάνω απ΄όλα στη δύσκολη αυτή φάση που διανύουμε.  Με πενιχρά μέσα –δεν δημοσιεύουμε πληρωμένες καταχωρίσεις λόγω των περιορισμών της
Google– αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα  του γυμνισμού που βάλλεται απ΄όλες τις πλευρές. Γι' αυτό είμαστε ευτυχείς  να λαμβάνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα με τις προτάσεις σας και την καλόπιστη κριτική σας. Όλα τα μηνύμστα διαβάζονται προσεκτικά και αρχειοθετούνται ανάλογα με το περιεχόμενό τους.


No comments:

Post a Comment