Followers

Wednesday, September 02, 2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ

Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 20.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Τεκμηρίωσης Γυμνισμού, της τρίτης μεγαλύτερης στο είδος της σε όλη την Ευρώπη, με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη λειτουργία του ιστολογίου της naturistlibrary.blogspot.com.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύντομη ενημέρωση από το διευθυντή της Άγγελο Μιμηκόπουλο για τα 24 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας της σε δύσκολους καιρούς και τη συνεισφορά της στον ελληνικό γυμνισμό.
Η παρουσίασή της στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, σε ημέρα και ώρα που θα καθορισθεί από κοινού με τους εκπροσώπους του.
Με την επίσημη λειτουργία της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Τεκμηρίωσης Γυμνισμού ολοκληρώνεται η πρώτη φάση ενός μεγαλόπνοου προγράμματος που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80, με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση των Ελλήνων και αλλοδαπών οπαδών και φίλων του κινήματος.
Η δεύτερη φάση αρχίζει με τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης και εστιάζεται περισσότερο σε οργανωτικά θέματα, χωρίς όμως να παραβλέπεται ο συνεχής εμπλυτισμός της με αξιόλογο υλικό.
angmimik

No comments:

Post a Comment