Followers

Thursday, September 10, 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ

Όπως είχαμε ήδη ανακοινώσει, προγραμματίζαμε συνέντευξη τύπου για τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, στο χώρο της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Τεκημρίωσης Γυμνισμού, στην Εκάλη Αττικής.
Οι πολιτικές εξελίξεις μάς πρόλαβαν και αντ' αυτής στείλαμε μια σύντομη παρουσίαση στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στις εφημερίδες "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ", "ΤΑ ΝΕΑ", "ΤΟ ΒΗΜΑ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", "ΕΘΝΟΣ", "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ", "ΗΜΕΡΗΣΙΑ", "REAL NEWS" και στις ηλεκτρονικές εφημερίδες "ΖΟΥΓΚΛΑ" και "in2life".

Σκοπός της παρουσίασης αυτής είναι η γνωριμία της Βιβλιοθήκης με το ευρύ αναγνωστικό κοινό μέσω του Τύπου και η προσπάθεια συγκέντρωσης αρχειακού υλικού που βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών ή συγγενών των πρωτοπόρων του κινήματος στην Ελλάδα.
Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται, καθώς και η αναζήτηση σπάνιου υλικού από το εξωτερικό, προκειμένου η Βιβλιοθήκη να περιέχει όσο το δυνατό αντιπροσωπευτικά δείγματα εντύπων απ΄όλες τις χρoνικές περιόδους (1920-2009) με έμφαση βέβαια τη δεκαετία του '60.
Όμως, παρακολουθούμε ανελλιπώς και το σύγχρονο γυμνιστικό τύπο. Όλα τα έντυπα -βιβλία και περιοδικά- με την παραλαβή τους αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, με αναλυτική περιγραφή των περιεχομένων τους και παρατηρήσεις όπου χρειάζεται.
Ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται μέρα με τη μέρα, ιδιαίτερα των Ελλήνων μετά από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ της Αφροδίτης Πολίτη στο περιοδικό "Ε" της εφημερίδας "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" στις 2 Αυγούστου.
Ευχαριστούμε όλους όσους μάς τιμούν καθημερινά με την επίσκεψή τους και υποσχόμαστε νέες εκπλήξεις στο μέλλον.
Η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Τεκμηρίωσης Γυμνισμού, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη λειτουργία του ιστολογίου της, από τις 10 Οκτωβρίου 2009, θα βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

No comments:

Post a Comment