Followers

Wednesday, September 02, 2009

ΓΥΜΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣ!

Για μια ακόμη φορά, επειδή έχουμε πέσει "θύματα" εκμεταλλευτών των ακτών γυμνιστών και έχουμε δει τις φωτογραφίες μας σε διαδικτυακό τόπο ημιπορνογραφικού περιεχομένου, συνιστούμε στους φίλους γυμνιστές και γυμνούς κολυμβητές να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα!
Ιδιαίτερα οι γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου, περισότερο ευάλωτες, να προσέχουν πως κάθονται και γενικώς πως κινούνται στην παραλία, γιατί καιροφυλακτούν οι βιντεοσκόποι με τις μικροκάμερες τελευταίας τεχνολογίας -μπορεί να είναι και οι ίδιοι γυμνοί, προκειμένου να πάρουν ό,τι θέλουν.
Υπολογίζεται ότι 40 και πλέον διαδικτυακοί τόποι προσφέρουν υψηλές τιμές για την απόκτηση τέτοιου υλικού από ερασιτέχνες-κυνηγούς του ωραίου φύλου και όχι μόνο.
Ορισμένα από τα βίντεο που αναρτώνται έχουν τραβηχτεί χωρίς την έγκριση των εικονιζομένων και εμφανίζουν ζευγάρια και νεαρές, καλλίγραμμες γυναίκες σε πολύ προσωπικές στιγμές τους. Αυτό φαίνεται αμέσως. Τα πρόσωπα είναι συνήθως σκιασμένα για ευνόητους λόγους.
Γι΄αυτό, λοιπόν, προσοχή και πάλι στη συμπεριφορά σας. Παλιά υπήρχαν οι φωτογράφοι. Σήμερα, η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό,ώστε με μια ψηφιακή μικροκάμερα ο κυνηγός γυμνών σωμάτων να κάνει τη δουλειά του αθόρυβα.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην φωτογραφιση, ή βιντεοσκόπηση από γνωστούς και αγνώστους καλοθελητές.
Οι ελληνικές ακτές γυμνιστών ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από το φαινόμενο αυτό.
angmimik

No comments:

Post a Comment