Followers

Sunday, September 06, 2009

ΠΥΡΕΤΩΔΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει από το βασικό ιστολόγιό μας naturistlibrary.blogspot.com, το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου και ώρα 8μμ., θα γίνουν τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Τεκμηρίωσης Γυμνισμού, που στεγάζεται στον πρώτο όροφο της οικίας του διευθυντή της Άγγελου Μιμηκόπουλου, στην Εκάλη Αττικής.
Μια από τις μεγαλύτερες συλλογές του κόσμου, που ξεκίνησε το 1975 με πενιχρά μέσα και στερήσεις, θα γίνει κτήμα των απανταχού γυμνιστών - ήδη εκδήλωσαν ενδιαφέρον ομάδα γυμνιστών από τη Λίμα του Περού και Αμερικανοί γυμνιστές που παρακολουθούν ανελλιπώς τις ανακοινώσεις μας.
Με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση των ημεδαπών και αλλοδαπών οπαδών του κινήματος, ελπίζουμε ότι θα συμβάλουμε στην εκλαϊκευση του παρεξηγημένου παγκόσμιου κινήματος, το οποίο συμπληρώνει το 106 έτος του στο μέσο μιας πρωτοφανούς κρίσης αξιών από τους "νεογυμνιστές".
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας μετά από 34 χρόνια. Όμως την τελική κρίση έχουν οι επισκέπτες/χρήστες.
Οι τελευταίες παραγγελίες βρίσκονται καθ' οδόν, μεταξύ των οποίων και ένας δεμένος τόμος (12 τεύχη του περιοδικού "Gesetz und Freiheit") του επίσημου οργάνου των Γερμανών γυμνιστών στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία (σπάνιο).

No comments:

Post a Comment