Followers

Thursday, August 29, 2013

Η ΦΡΑΝΣΙ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 223 - ΜΕΡΟΣ Β΄


Let’s go for a ride
misstitane.tumblr.com



Παρακολουθούσα με ενδιαφέρον από το παράθυρο της κουζίνας τα δρώμενα στην μπροστινή αυλή. Η Σουζάνα είχε ολοκληρώσει την περιποιηση των ηδονιστών που έπιναν σλιβοβίτσα και έτρωγαν ξηρούς καρπούς.

Φώναξα τη Σλάβι και της υπενθύμισα ότι αυτοί όχι μόνo δεν θα μπορούν να πηδήξουν αλλά θα πέσουν για ύπνο σύντομα. «Σήκωσε αμέσως τη σλιβοβίτσα από το τραπέζι». «Φέρτην στην κουζίνα».

Η Τάνια ορεγόταν τα καυλιά, αλλά οι κάτοχοί τους δεν της έδιναν σημασία. «Θα μας χαλάσουν το ομαδικό!». Τους είχα προειδοποιήσει Η Φράνσι  έδειχνε το βέλος που οδηγούσε στη σπηλιά της. Αυτοί κοιτούσαν και γελούσαν. Ο Κρέσι αναρωτιόταν τι συμβόλιζε το βέλος. Δεν αναγνώριζε το μουνί της γυναίκας του! Τρελάθηκα. Τουλάχισοτν να μην μείνουν με άδειο στομάχι.


Σέρβιρα τη μακαρονάδα σε μεγάλη πιατέλα, έφερα τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα και έτσι σταμάτησαν προσωρινά  να πίνουν. Τα κορίτσια στήθηκαν πίσω από το τραπέζι μπας και βάλουν χέρι.
«Απολαύστε το φαγητό με μέτρο». Ακολουθεί το παγωτό-μουνί». Η Σλάβι, για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των υποτιθέμενα  αδιάφορων, έπαιζε με τα μακαρόνια.  Πήρε ένα μακαρόνι και το έβαλε στον κόλπο της. «Να δω ποιος θα το βγάλει!».  Ο Άντε προθυμοποιήθηκε. Η Γιοζιπα έσπρωχνε το κεφάλι του άνδρα της στη σπηλιά της Σλάβι. «Ούτε να γλείψεις εισαι σε θέση σήμερα». «Όποιος με πηδήξει, θα τον κεράσω μουνοσλιβοβίτσα!».


Οι γυναίκες άρχισανν να την βρίσκουν μεταξύ τους. Έτσι μου ’ρθε να τους διώξω και να φωνάξω άλλους. Αλλά προτίμησα τη δοκιμασμένη λύση.

Ανέβασα τη Φράνσι στο τραπέζι κι άρχισε να χορεύει προκλητικά. Χαϊδευόταν, έπιανε τις ρώγες της, κουνούσε τον πισινό της. Οι άλλοι κρατούσαν το ρυθμό. Ξαφνικά έγινε το θαύμα. Την πλησίασαν, την άγγιξαν, της έβαλαν χέρι! Η Φράνσι διάλεξε τέσσερις άνδρες να την πηδήξουν. Αυτοί την πέρασαν για χορεύτρια νυχτερινού κέντρου! «Μίκι, σε ευχαριστώ για το δώρο σας». Της ειχαμε αγοράσει ένα κόσμημα που τόνιζε το ωραίο στήθος της. Η αλυσίδα ξεκινούσε από το λαιμό και κατέληγε στις ρώγες της. «Εσύ δεν θα με πάρεις;» «Όλες σου οι τρύπες είναι κατειλημμένες!». Ανταλλάξαμε ένα καυτό φιλί. Μου αρκούσε εκείνη τη στιγμή.

Είχα ανάγκη από αγκαλιά. Φώναξα την Κάσι και τη Σλάβι στην ξαπλώστρα μου. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν αμέσως, έφεραν και τη Μαρία. Το κουαρτέτο συμπληρώθηκε. Προστέθηκε και η Τάνια στην παρέα μας. Η Μαρία έκανε γλειφομούνι στη Σλάβι και η Τάνια, τριβόταν με την Κάσι. ‘Ολες μύριζαν σλιβοβίτσα. Τελείωσαν πάνω μου. Η Τάνια έκατσε στο στήθος μου, άνοιξε τα ροδοπέταλά της και με κατάβρεξε!  «Μίκι, πίνεις μουνοσλιβοβίτσα δικής μου παραγωγής!».  Την κοίταξα και θαύμασα το σώμα της. «Τι θεσπέσιο κορμί έχεις;». «Δεν το είχα προσέξει». «Το πρόβλημα με τους άνδρες  εδώ είναι ότι έχουν συνηθίσει στο  γυμνό και δεν τους κάνει εντύπωσηι!». Η Κάσι σιγοντάρει, «Τάνια, τον παροτρύνω να πάέι με άλλες γυναίκες, αλλά θέλει μόνο εμένα!». «Κάσι, εμείς πηδιόμαστε παρέα». «Την άλλη φορά με είχες καβαλήσει και δεν άφηνες να ευχαριστηθώ τη σπηλιά της Ιρένε». Ο πρώτος γύρος πηδήματος είχε ολοκληρωθεί.

Περάσαμε μέσα και κατευθυνθήκαμε στην πίσω αυλή. Η Φρανσίσκα έκανε ντους παρουσία όσων χωρούσαν, Άφηνε άνδρες και γυναίκες να την τρίψουν, να τη γλείψουν, να τη σκουπίσουν. Τη μεταφέραμε αγκαλιά και τη βάλαμε στο βαρελάκι πανω στο τραπέζι. Η Σλάβι με τη Μαρία έφεραν την κρέμα-σοκολάτα, την έριξαν στο βαρελάκι, ευτυχώς ήταν σε θερμοκρασία δωματίου.

Η Παυλίνα ανακάτεψε το μείγμα με την κουτάλα και η Σλάβι έδειξε τον τρόπο απλώματος στο σώμα της. Πήρε  το  πινέλο ζαχ/κής, το βούτηξε στο μείγμα και μετά το άπλωσε στα  βυζιά της Φρανσίσκα, Σε λίγο, ο καθένας με τη σειρά του ζωγράφιζε τη Φρανσίσκα που μάλλον τουρτούριζε. Έμεινε τελικά μόνο το πρόσωπό της ακάλυπτο. Η Ρόζι έχυσε στο βαρέλι και ακολούθησαν και οι άλλες καυλωμένες. Πάει η σοκολατα, θα κόψει. Τα υγρά τους μύριζαν σλιβοβίτσα! Όλοι μας αρχίσαμε να γλείφουμε το θεσπέσιο σώμα της τρελαμένης από ηδονή Φράνσι.
Της  έγλειψα τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού της. Ήταν το μόνο ελεύθερο σημείο. Κατά διαστήματα τα υγρά της έτρεχαν πάνω μας. Ήταν ομολογουμένως η ωραιότερη στιγμή της βραδιάς.

No comments:

Post a Comment