Followers

Tuesday, August 06, 2013

KYΚΛΟΣ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ





beachdancer:

Mmmm zonder handen :-))


Μεταξύ των τηλεφωνημάτων που δεχθήκαμε το διάστημα Μαρτίου - Ιουνίου 2013 για τον υπό σύσταση Σύλλογο Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ», διαπιστώσαμε ότι πολλά άτομα έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κύκλο γυμνοκρατών-ηδονιστών. Τουλάχιστο αυτό έδειξε η τηλεφωνική και ηλεκτρονικη επικοινωνία.

Ακούσαμε, λοιπόν,  με προσοχή τις απόψεις τους, μελετήσαμε τις προτάσεις τους και αποφασίσαμε από κοινού με φίλους από την περιφέρεια να επιταχύνουμε τη δημιουργία αυτού του κύκλου, που αρχικά θα καλύψει συγκεκριμενες περιοχές της χώρας.


Απευθυνόμαστε σε ζευγάρια, όχι μεμονωμένα άτομα, που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 35-44, 45-54 και 55-64 και που θέλουν να μπουν στον κύκλο μας. Προσφέρουμε εχεμύθεια, διακριτικότητα και άριστο περιβάλλον. Οι συγκεντρώσεις θα γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους, γιατί ανήκουμε στην παλιά σχολή. Αναβιώνουμε την παράδοση των δεκαετιών του 60 και 70, όταν ζευγάρια συμμετείχαν σε ομαδική διασκέδαση σε κλειστούς, ελεγχόμενους χώρους στο εξωτερικό. Αυτή την παράδοση ακολουθούν και οι Ούγγροι γυμνοκράτες-ηδονιστές σήμερα.

Διοργανώνουμε επίσης ομαδικές εκδρομές σε Κέντρα Παραθερισμού Γυμνοκρατών Ηδονιστών του εξωτερικού (Γαλλία, Ουγγαρία κ.ά.) για όσους αντέχουν και μπορούν να δοκιμάσουν έντονες συγκινήσεις (κοινή διασκέδσαη σε διαμερίσματα και ανοιχτούς χώρους).

Προηγείται, όπως σε κάθε περίπτωση, η γνωριμία μεταξύ μας. Έτσι προγραμματίζουμε την πρώτη συγκέντρωσή μας στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» στην Εκάλη Αττικής, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με ελάχιστο αριθμό  τα 5 ζευγάρια.

Δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε αγγελίες σε περιοδικά του χώρου, με αμφίβολα αποτελέσματα, εκτός του παρόντος ιστολόγιου και του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» [erohed.org].

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον κύκλο μας πορακαλούνται να στείλουν μήνυμα στο διαχειριστή του ιστολόγιου «Γυμνοκρατιία-Ηδονισμός», χρησιμοποιώντας την έτοιμη φόρμα επικοινωνίας στη  δεξιά πλευρά του ιστολόγιου.

No comments:

Post a Comment